Čini se da je upravo leakovan teaser za novu God of War igru. Na početku trailer-a piše da je development team Santa Monica studio iz Sony Computer Entertainment America.
Dalje u trailer-u, ako niste čuli najbolje jer je trailer loseg kvaliteta, čini se da kažu:
Brother.
The phoenix has-been drinking your blood, full of your anger, your strength, and During her rebirth, she Also has let you in life.
Now I ask you, what are you going to do … would you leave me here in hell?
Kratos, wake up, wake up!
Ne znam, mozda je 4 deo neka psiholoska granica? Bile su do sada tri izuzetno kvalitetne igre, 2 na PS2 i 1 na PS3. Ne vidim zasto ne bi bile i 2 na PS3, pogotvu sto im treba jos par jakih naslova do sledece generacije.
Ne racunajuci tu naravno HD verzije Gow Collection, i dve igre za PSP, te njihove HD inacice za PS3.
Mislim, hocu da kazem da se igre i ne rade iz ljubavi nego zbog eksploatacije. I Microsoft je nesto slicno uradio sa Halo fransizom, prve 2 igre su bile na xboxu 1 a za xbox 360 Halo 3 sada izlazi 4 (ne racunajuci ODST i CE rimejk).
U svakom slucaju, PS3 je dobro prosao sa ekskluzivama na ovoj generaciji. Da je Microsoft pametan, zastitio bi na isti nacin serijale Mass Effect, Halo i Gears of War koji nisu smeli niposto da se portuju. Ali, eto…Po meni, to je jos gora eksploatacija.
mislim da im je to novi logo za PS generalno, a zar ne mislis da bi bilo glupavo napraviti punokrvni nastavak na Vita-i? ajde da se zove GOW: neznam sta, pa ajde ali GOW IV, tesko da je na Vita-i
Ovo na videu je logo od Vita-e, PS3 je nedavno izbacio 2 nova FW(dash) 4.00 i sad pre neki dan oped 4.01 FW, koja se najvise odnose na Vitu(podrsku), onda bi odmah sa FW-om stavili generalni logo i na PS3,.
A vec neko duze vreme kruze novine da ce Sony najavit neko veliko iznenadjenje sada na GDC-u, koje ima veze sa PS Vitom.Nebi me cudilo da izbace bas GOW 4 za Vitu, s obzirom da se Vita ne prodaje kako su oni to zamislili, tako da im je to dobar potez za prodaju.