God of War IV - Teaser Trailer (Leaked)

Čini se da je upravo leakovan teaser za novu God of War igru. Na početku trailer-a piše da je development team Santa Monica studio iz Sony Computer Entertainment America.

Dalje u trailer-u, ako niste čuli najbolje jer je trailer loseg kvaliteta, čini se da kažu:

Brother.
The phoenix has-been drinking your blood, full of your anger, your strength, and During her rebirth, she Also has let you in life.
Now I ask you, what are you going to do … would you leave me here in hell?
Kratos, wake up, wake up!

https://youtu.be/h01e4ht_0vw

au, mora da im nije dobro, siguran sam da je utisak kao da ti neko buca zenu i to trudnu:) lol

Evo jedan stariji link(od pre 15-ak dana), vezano za GOW4:VG Arabia

i tako… Pocela je maksimalna eksplatacija jedne jako dobre igre!

Ne znam, mozda je 4 deo neka psiholoska granica? Bile su do sada tri izuzetno kvalitetne igre, 2 na PS2 i 1 na PS3. Ne vidim zasto ne bi bile i 2 na PS3, pogotvu sto im treba jos par jakih naslova do sledece generacije.

Ne racunajuci tu naravno HD verzije Gow Collection, i dve igre za PSP, te njihove HD inacice za PS3.

Mislim, hocu da kazem da se igre i ne rade iz ljubavi nego zbog eksploatacije. I Microsoft je nesto slicno uradio sa Halo fransizom, prve 2 igre su bile na xboxu 1 a za xbox 360 Halo 3 sada izlazi 4 (ne racunajuci ODST i CE rimejk).

U svakom slucaju, PS3 je dobro prosao sa ekskluzivama na ovoj generaciji. Da je Microsoft pametan, zastitio bi na isti nacin serijale Mass Effect, Halo i Gears of War koji nisu smeli niposto da se portuju. Ali, eto…Po meni, to je jos gora eksploatacija.

Ne znam dal ste primetili pocetak videa, da to nije logo od PS3 nego od Vite, Hmmmm :hm

mislim da im je to novi logo za PS generalno, a zar ne mislis da bi bilo glupavo napraviti punokrvni nastavak na Vita-i? ajde da se zove GOW: neznam sta, pa ajde ali GOW IV, tesko da je na Vita-i

Ovo na videu je logo od Vita-e, PS3 je nedavno izbacio 2 nova FW(dash) 4.00 i sad pre neki dan oped 4.01 FW, koja se najvise odnose na Vitu(podrsku), onda bi odmah sa FW-om stavili generalni logo i na PS3,.
A vec neko duze vreme kruze novine da ce Sony najavit neko veliko iznenadjenje sada na GDC-u, koje ima veze sa PS Vitom.Nebi me cudilo da izbace bas GOW 4 za Vitu, s obzirom da se Vita ne prodaje kako su oni to zamislili, tako da im je to dobar potez za prodaju.

Ili je video neki fake…