God of War-Inspired TMNT: The Last Ronin Game in the Works

Opa

6 Likes

WooooW ovo može da se prebaci u šta vam je ulepšalo dan, zaista sjajne vesti, meni ovo odma dobija epitet najisčekivanije igre. :wink:

Inače imam i strip ali prvi deo samo, nastavak nisam nigdje uspeo da nadjem , obišao sam sve trafike i knjižare gde se prodaju stripovi, videću preko neta da nadjem negde.
Zaista sjajan strip ( iako možda malo previše mračan za moj ukus, Nindža Kornjače sam uvek voleo da vidim u nekom veselijem, šarenijem, vedrijem i pozitivnijem tonu ali strip je zaista sjajan) i dok sam čitao strip baš mi je prošlo kroz glavu , joooj kako bi bilo do jaja da na osnovu ovog stripa naprave neku vrhunsku AAA igru, neku akcioni avanturu u h’n’s ili beat’em up fazonu kao Batman (ili kombinovano) bilo bi baš brutalno, tako da ova vest mi je stvarno došla kao poručena, najbolja vest što se tiče gejminga u posljednjih nekoliko godina :wink: , jedino eto što igra neće skoro i što ćemo se načekati ali dobro Bože moj bitno je da je ideja zaživela i da se radi na tome pa kad bude biće. :wink:

1 Like

Interesantno što su se odlučili za ovaj pravac i Last Ronin ali možda i bolje tako jer će igra da dobije next level. Za one koji ne znaju inače, Last Ronin je radnja gde su sve kornjače i Splinter ubijeni i ostaje samo jedna kornjača koja ide u osvetu. Malo je dark ali sviđa mi se. I pritom se ne zna koja je to kornjača jer koristi sva oržja od palih likova i nema nikakva obeležja u vidu prepoznatljive boje oko očiju i sl. To se tek saznaje tamo negde na pola radnje.
Još im je GoW inspiracija, da je u trećem licu i biće top.

Ps, u zadnje vreme vidim teme nedelju dana kasnije, kao internet explorer. :joy:

Ako bude tu i kornjača dete, bog da nas vidi.