Jel ovo nije fotosop?
Nisam siguran kako ce nVidia da podnese navalu desetine miliona gamepass korisnika, ako znamo da se i do sada cekalo u redu.
Jel ovo nije fotosop?
Nisam siguran kako ce nVidia da podnese navalu desetine miliona gamepass korisnika, ako znamo da se i do sada cekalo u redu.
01.jul 1999.
ajmo CAPCOM pa nek se sve srusi
Nintendo (posle duzeg vremena) izbacuje prvu MA igru?!
Na svim zvanicnim stranama su izbacili kriptican video pod hestagom #WhoIsEmio
Snimak deluje zapravo dosta kojima-pt-psiholoski-kripi
Driver 2 na psone kakva vremena
Hmm čujem da bi mogla da izadje igra Mortal Kombat kao akciona avantura poput one MK : Shaolin Monks u kojoj su Liu Kang i Kung Lao bili protagonisti samo što bi u ovoj igri priča bila fokusirana na Scorpiona i Sub-Zero-a čija bi se priča ukrštala i njih dvojica bi bili protagonisti igre.
Iskreno meni ovo zaista zvuči do jaja i iskreno baš bi voleo to da vidim i zaigram i mnogo više me zanima neki ovakav koncept nego klasične MK igre.
Codename „White sands“, zvuči neverovatno, ali Half Life 3 is happening izgleda. Nije leak koliko konkretan data-mine iz poslednjeg updejta Dote i CS-a.
Malo za kontekst koliko je ovo big deal i konkretna informacija, za razliku od „trust me bro“ leakova koje dobijamo svakodnevno za druge igre. Na isti način je bio pronadjen Alyx i Deadlock godinama pre nego što je zvanično potvrdjeno postojanje istih. Deadlock čak nije još ni zvanično potvrdjen ali ima brdo alpha gejmpeja online.
Dakle jedno 4/5 godina od kada je izašao HL Alyx, valve radi na non-vr Half Life single player igri, gde igrate kao karakter loji nosi HEVSuit (Gordon? ) i pronadjeno je brdo fajlova / stringova koji se odnose na XEN, Xen čudovišta, off world itd.
Znam, komenar će biti „i don’t believe it“, i to je fer. Ali u kontekstu svega i istorije kako su pronadjene Valve nove igre, ovo je potencijalno velika stvar.
Moja teorija je da su oni vise puta probali HL3 da naprave, al su svaki put dosad odustali iz nekog razloga. Dovoljno su bogati da im se moze da bacaju pare i vreme na r&d ako nekom dodje inspiracija, kao i da obustave rad ako ne ide.
Mozda je White Sands ozbiljniji pokusaj koji je najdalje dosad stigao. Al dok ne drzim kutiju u rukama nista im ne verujem.
EDIT: ok sad sam procitao da je neki lik slucajno stavio u svoj rezime da je bio glasovni glumac za projekat. To je vec ozbiljan korak, ako su dotle stigli da im trebaju pravi glasovi. Eh, prokleta nada!
Al to me navelo da pomislim, ima li HL jos uvek isti kulturoloski impact ko pre 20 godina? Davno bese Episode 2, o originalnim igrama da ne pricamo. Da pitas danas klince koji samo vrte fortnite dal ih zanima Half Life, ne znam sta bi rekli.
Ok, znaju za skibidi toilet, to je barem u source engineu napravljeno.
Ono što znam je da postoji priča i concept art za Half Life 2: Episode 3. Igra je bila planirana ali otkazana. Marc Laidlaw, koji je orginalni tvorac priče, a koji već neko duze vreme nazalost nije u Valve je objavio priču koja je trebala biti ispričana u trećoj epizodi.
Za lore fanove i one koji se sećaju priče, ovo je trebala biti Episode 3 (slobodna interpretacija):
Gordon je trebao da ide na Arktik i da pronadje čuveni brod Borealis, eksperimentalni brod koji je kreirao Aparature Science i da sa tim brodom ode na home planetu Combine imperije, da je uništi, ili slično. G-Man kidnapuje Alyx, a Vortigoni spašavaju Gordona. Konec
Sve je ovo na kraju krajeva „fan fiction“ jer je on napustio Valve, ali sve priče i likove koje znamo iz igre su njegova tvorevina, iako IP nije njegov.
Naravno, ko je igrao HL Alyx zna da je ova igra promenila priču kraja Episode 2, tako da manje više se sve nekako zakomplikovalo.
Ne znam koliko danasnje mlade generacije znaju za HL, ali posto nasa generacija drzi u rukama sve magazine, casopise, sajtove i slicno, ima da im naguramo niz grlo tako reci. Ipak je HL3 bigger then life, i neki totalni meme postao ako nista drugo.
Znam da ce se mnogi ovde radovati, izasla 3 nova klipa za iduci Monster Hunter –
Kratki su klipovi, nemaju bogznakoliko novih informacija, al se malo bolje vidi kvalitet grafike koji mozemo ocekivati. Lepo je ponovo videti nov raskosan MH, nakon Risea koji jeste bio dobar, al ipak donekle osakacen slabom konzolom, dok MHW i dan-danas izgleda odlicno.
Bice opet “jak zenski lik”
Nadam se da nece
Ciri je i jak zenski lik, i top izbor
Da, za glavnu sporesnu ulogu…
Ja ne znam šta se ljudi gube. Pa ovo znamo već duže vrijeme, developeri su rekli da je Geraltova trilogija završena. Dodaj na to da su fanovi tražili igru sa Ciri, a sad se kao nešto bune jer sad ako je ženski lik to je onda woke.
Znači, Ciri je glavni lik, ne moraju ni da potvrde.
Veći je problem kako napraviti Witcher igru gde je glavni protagonista lik kao Zirael? Pogotovo ako će se igra odvijati posle W3, gde je ona žešće OP. Moraće dobru priču da osmisle da sve to ima smisla.