Ja sam greskom dao glas Watch Dogsu a hteo sam inFamousu. Bio u nekom multitasking modu i zabagovah na sekundu. :lol: Slazem se sa eufratom, nisam igrao Sunset, ali po onom sto sam video, nije to za mene. Neka totalno mindless atmosfera, sa onim gridovanjem kao Tony Hawk Pro Skater na LSDu. inFamous je odradjen neverovatno, grafika iz njega i Killzonea se jos nije ponovila na cetvorci. Watch Dogs je dobar, vrlo dobar ali tek tamo od druge trecine, druge polovine igre.
WD vise glasova od Sunset Overdrive.Nemogu da verujem.
Ako pretpostavimo da nije bilo 14 gresaka… Mislim da je zato sto je vecima ipak orijentisana na PC/oldgen. Sunset Overdrive verovatno nije igralo ukupno 5 ljudi na forumu, ostali su verovatno glasali jer im je lepo i sareno na trejlerima.
Ne znam koji je bio kriterijum za pravljenje liste, ali meni je ipak GTA5 remaster pa i Last of Us remaster na vrhu liste. GTA5 pogotovu moze da se tretira kao potpuno nova igra, toliko je veliko unapredjenje.
Ako je to dozvoljeno, onda bi meni TLoU Remastered bio igra godine svake naredne godine uz minimalna peglanja. E, lazem, sledece bi bio The Rise of Tomb Raider (kakav god bude bio :lol: ), ali od one tamo, 2016. definitivno. :lol: Bas smo pre neki dan komentarisali da je slaba godina po pitanju igara uopste i da su je obelezila Remaster i Complete Definitive Redux izdanja. Sledece godine dizem kredit da bih kupovao igre (koliko me njih zanima da igram), 2016. refinansirajuci i tako… :lol: