Glasanje za igru godine - TPS

ovde ce da bude gusto :slight_smile:

Dal me bre lozite da ima 6 ljudi koji su glasali za Watch Dogs?! o.O

sto da ne? Ne rade sve verzije igre kao na PC

Od kad su WD i SE3 FPS?

Ovo je TPS thread druze :slight_smile:

Znam ali za ta dva pise da su FPS.

Pogresio sam, umesto TPS u zanru stoji FPS u SE3 i WD baneru. Ispravicu :slight_smile:

I vote, Watch Dogs

INFAMOUS

Sunset overdrive

Definitivno Sunset, WD je vise marketinska igra nego kvalitetan naslov.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Error bot

Svako ko je igrao sunset pretpostavljam da je glasao za sunset, oni koji nisu su za infamous ili wd. Tako da bas i nije realno ovo ocenjivanje, al ajd’…

Ja sam glasao za Infamous baš zato što nisam igrao sunset, pa da ne bude da lažem :smiley: Nisam uzeo još uvek sunset zato što ne znam da li će mi se svideti, ali svakako planiram. Odma posle Haloa :smiley:

Ma da, jer je Sunset najbolji i jedini izbor… Ne sviđa se svakom Sunset. A isto možeš da kažeš za bilo koje glasanje ikad. Nije svako probao svaku igru.

Niti je najbolji, niti jedini. Logicno da se ne svidja svakome, ali 90% ljudi koji ga igra glasa za njega realno. Mada u pravu si, nikad niko nece probati sve igre.

Ja sam probao infamous na ps3 uopste nije igra toliko dobra, znaci previse mracna sa mnogo kombinacija crne boje dok je sunset sasvim druga prica. Sunset ima neki smek koji su imale stare konzolne i PC igre. Watch dogs je svakako ovde najgora igra, pokusaj GTA u losem izdanju.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Error bot

@xX8Lampard8Xx
Vidiš ja sam glasao za susnet iako nemam xbone i nsiam je igrao a iskreno Infamousom nisam preterano oduševljen :slight_smile:

Meni je Infamous bio do jaja i dobila je moj glas, a Sunset Overdrive nisam imao gde da probam tako da nema poente uopšte da je razmatram kao opciju, mada po GP videoima pretpostavljam da mi se ne bih svidela, suviše je to šareno, jarko, “veselo” i nekako detinjasto za mene tj moj ukus…

Sent from my D6603 using Tapatalk

WD vise glasova od Sunset Overdrive.Nemogu da verujem.