Ghost of a Tale will be released on March 13th

Kao sto naslov kaze igra ce biti izdata 13og Marta prvo za PC na GOG-u,Steam-u i Humble Bundle-u. Dok sto sto se tice konzolnih verzija u planu je Xbox One verzije malo kasnije dok verzija za PS4 je jos u razmatranju, jer kako kaze dev nije u mogucnosti da tako cesto izbacuje update-e zbog losijeg interneta. Inace igru pravi veoma mali tim ljudi i niko ne stoji iza njih.

Prica prati malog misa Tila kroz razne avanture. Prema recima kretaora ove igre ukoliko resite da protrcite kroz igru ne obaziruci se na pricu i zadatke, za to ce te potrositi od 8 do 10 sati. Dok ukoliko resite da se maksimalno posvetite svemu sto igra pruza, a to je oko 60 zadataka kroz igru, interakcije sa raznim NPC-ovima za to ce vam trebati izmedju 15 i 20 sati.

Trenutno po internetu moze da se nadje Early Access verzija igru. Tako da se nadam da cu je u toku dana probati i javiti utiske da li moze da bude neki Sleeper Hit ili ne.

Evo nekih slika i poredjenja izmedju verzija i 2015 i ove sto ce izaci kroz koji dan.1 Like

Pa, ne izgleda lose. Ovo ko Moss, samo non VR :slight_smile:

Ja sam pomsao Moss i ovu igru. I kad sam video Moss da je VR bas sam se razocarao. Bas sam se pitao kad su odlucili da igra bude VR kad ono 2 skroz razlicite igre :rofl:

Probao malo ovaj Early Access sto ima i nije losa. Lepo izleda i radi ova matora verzija od prosle godine jedino nekako kamera mora malo da se popravi i AI da te ne detektuje tako lako. Bukvalno ides iza AI i on te kao vidi tj. puni rombic za detekciju iznad glave.

Takodje DualShock 4 ne radi kako valja sa igrom preko DS4Windows. Tako da sam mora da nastavim preko misa i tastature.