Gears of War 2

Prvi deo sam odigrao na pc-u i bio je nesto najzabavnije sto sam odigrao do sada.U drugom delu obecavaju vece mape,doteraniju grafiku,ludja oruzja…Izlazi samo za XBOX360.

Developer :Epic
Izdavač :Microsoft Game Studios
Datum izlaska: 11. Novembar 2008.
Oficijalni sajt: http://gearsofwar.xbox.com

uh, da… 7. novembar ne može brže doći. Ima na gamersyde-u trenutno najnoviji video, sa novim protivnicima. Stvarno, Gears 1, izgleda kao mala maca naspram ovog tigra od dvojke. uh!

Vidim ubacili su nove fore kao na primer ovo izivljavanje nad ,protivnicima, dok se oni nalaze na zemlji.I ovaj fazon taoca je lep.:slight_smile:

mene baš zanima na koji način će se upravljati sa Brumakom…

verujem da se ona čudovišta kontrolišu na najprostiji mogući način, jer treba upravljati sa njima i roštiljati po locustima…

[SIZE=“4”][SIZE=“5”][SIZE=“5”][SIZE=“6”][SIZE=“7”][SIZE=“6”][SIZE=“4”]Gears of War 2 Single and Multiplayer Hands-On[/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE]

Hohoho ludnica.Kakve fore u multiplayer-u alal im plajvaz.Najjace ja fora ako te oni ne napumpaju previse mozes da odpuzes do saboraca i da te oni ozive,a sve to ako te ne stigne protivnicki igrac.

How Gears of War 2 does multiplayer

Odlimčan video!

e da, Gears of War je sada GOLD! novembar, novembar…!

Jel probao neko,kakva je igra?

Ja cu veceras, uporedo sa Dead Space! Ko zeli primerak nek spremi Verbatim DL disk i sutra na uglu Sremske i Marsala Birjuzova moze preuzeti. ( ne brinite, nisam ulicni prodavac, tu radim samo) :slight_smile:

Aj frostonja bacaj utiske kad opicis malo.GeoW kod mene uziva poseban status na kome bi mu pozavidele i mnoge koleginice sa mog fax-a.:smiley:

Evo posle prvih pet minuta, Markus F. ima tako nabudzeno odelo tj, oklop da je kao tri coveka, grafika je za sada maaalko bolja od prvog dela (jos sam na trening misiji tako da i nema sta da se vidi), i za kraj i dalje postoji lag sa ucitavanjem tekstura na objektima ali je ovaj put efektno uradjeno pa npr. tekstura oklopa Markusa se postepeno pojavljuje (nema onog grubog iskakanja). Sutra detaljnije…

Odigrali tutorial i upoznali novog Carmine-a. :smiley:

i malo napred napredovali i onda odustali. Čekamo još jedan box i onda da ih umrežimo i svako svoj co-op! e to je onda Gears! nećemo da kvarimo dotle :smiley:

Gears 2 je moćna moćna igra. kažem vam ja. Lično, mene ne uznemiravaju mnogo pop-upovi textura ili naknadno učitavanje, osim ako ne narušava igranje. Ovde sam toga primetio minimalno, sa tim da je framerate konstantan, 30 fps. Mislim da je pop up texutra sličan kao u Mass Effectu, da se na boljim medijima manje oseti. MI smo igru pokrenuli sa nekog Verbatima. možda ima veze, možda ne.

Sledeća stvar, kad smo kod grafike, jeste detaljnost. Cure oči koliko je detaljno i dobro urađeno. Prvi nivo, bolnica - je wow. Sve sve na svom mestu. Animacija je sjajna a na trenutke, kroz cut scene, armija locusta preplavi ekran. Efekti na nivou, posebno vatra, ostalo kada budemo naišli (voda, kiša, magla)

Ja zadovoljan, i ovo će definitivno biti GOTY.

Au ljudi nateraste me da opet pocnem da igram GeoW keca.:smiley:
A sto se grafike tice i nisu imali sta mnogo da menjaju,kec je graficki i vise nego dobar tako da je svako poboljsanje samo plus.

Ja sam juce ovo probao i onda su me ubili.

Ne sumnjam da je gears of war 2 odlicna igra probao sam malo samo tutorijal
kada finishiram dead space bacam se na gears inace zbog prvog gears-a sam i pazario xbox 360

Znaci bolnica je samo uvod, onda krece rokanje i pravi filmski pocetak!!! Ja se stvarno divim kako je uradjen pocetak igre, lomi te na prvu loptu i samo vuce. Tehnicki dalje igra blista ali kada sam video prolazka crva u urusavanje grada koji cini- WOW! Svaka cast ljudima!

igrao sam nekih sat vremena igra mi je fenomenalna nivoi sareniji nego u proslom delu
ocekivao sam opet urusene gradove kao ono nova vozila suma koja fenomenalno izgleda pecine i sl. igra zasluzuje svaku pohvalu i ne treba je zaobici nikako

Metacritic kaze 95!!!:slight_smile:
Neka se neko dobro pripremi da prelazimo co-op.:smiley:

Ovo morate videti!!

:eek: