Još jednom pozdrav svima forumašima muči me jedna stvar a to je gdje bih mogao naći navedeni telefon da je sa neispravnim LCD-om ili napuknutim ili možda samo matična treba mi za kolegu. No ako je netko upućen u to neka mi pošalje link gdje bih ga mogao nabaviti jer matična na tom LG ne radi tj više se ne pali pa smo posumljali da je matična mrtva a para za box i ostale alternativnije metode oživljavanja nemam. Tako da sam ga pokušao vratiti klasičnom metodom pomoću usb kabla i programa za flashanje,usb drivera i ostalog što je potrebno za flashanje.
MOLIO BIH DA OZBILJNO SHVATITE OVAJ THREAD JER VIŠE NISAM PAMETAN GDJE DA TRAŽIM I ŠTA DA RADIM!
Nemoj odma da panicis i sve ostalo, zaista za sve ovo delove i ostalo se mozes raspitati u najblizem servisu za mobilne telefone imaju sve delove i nabavljaju sve zivo , osim ako je neki los servirs i da ih mrzi.
Sve te informacije bi lepo dobio u tom servisu od ljudi a ne da panicis ovde odmah i od nas da trazis da mi magicno znamo za maticnu od lg g3s modela… Nemoj da se ljutis ali ono
nema u servisu takvog modela na balkanu da prodaju dijelove samo display prodaju a treba mi baš ploča dao sam jednom kolegi da preko nekog riff boxa proba ga oživit pošto se bavi sa mobitelima. Ali nećemo još trčati pred rudo čekam da se to napravi ako bude ga dignuo iz mrtvih onda sam ja kolegin problem riješio. xD