Gdje naći matičnu za LG G3S POMOĆ!

Još jednom pozdrav svima forumašima muči me jedna stvar a to je gdje bih mogao naći navedeni telefon da je sa neispravnim LCD-om ili napuknutim ili možda samo matična treba mi za kolegu. No ako je netko upućen u to neka mi pošalje link gdje bih ga mogao nabaviti jer matična na tom LG ne radi tj više se ne pali :frowning: pa smo posumljali da je matična mrtva a para za box i ostale alternativnije metode oživljavanja nemam. Tako da sam ga pokušao vratiti klasičnom metodom pomoću usb kabla i programa za flashanje,usb drivera i ostalog što je potrebno za flashanje. :confused:

MOLIO BIH DA OZBILJNO SHVATITE OVAJ THREAD JER VIŠE NISAM PAMETAN GDJE DA TRAŽIM I ŠTA DA RADIM! :frowning:

Servis za telefone? Polovni telefoni po oglasima?

Ma kakav servis to je kupit mob preko ebaya nema na balkanu nigdje za kupiti G3S :frowning:

Ima kod mene u XBR Shop-u. LG (D722) G3S (black/gold /titan) - 185€

Nemoj odma da panicis i sve ostalo, zaista za sve ovo delove i ostalo se mozes raspitati u najblizem servisu za mobilne telefone imaju sve delove i nabavljaju sve zivo , osim ako je neki los servirs i da ih mrzi.

Sve te informacije bi lepo dobio u tom servisu od ljudi a ne da panicis ovde odmah i od nas da trazis da mi magicno znamo za maticnu od lg g3s modela… Nemoj da se ljutis ali ono :slight_smile:

nema u servisu takvog modela na balkanu da prodaju dijelove samo display prodaju a treba mi baš ploča dao sam jednom kolegi da preko nekog riff boxa proba ga oživit pošto se bavi sa mobitelima. :stuck_out_tongue: Ali nećemo još trčati pred rudo čekam da se to napravi ako bude ga dignuo iz mrtvih :smiley: onda sam ja kolegin problem riješio. xD