Gde je bolji "PES" Xbox ili sps3?

Moj rodjeni brat hoce da kupi nesrecni Sony samo zato sto je utripovao da je PES tamo bolji. I to me nesto ubedjuju i on i neki njegovi drugar. Ja licno ne volim ni pes ni fifu i to me ne zanima. Pa me zanima zna li neko ima li tu razlike ili su samo glupe price? Stavio sam sinoc na skidanje pes12 pa da vidim kako izgleda kod mene. Samo jos da najdem i da vidim na nekom soniju. Gledao sam uporedo snimak na youtub-u gde su ljudi se ocito pitali isto. Meni izgleda isto. Ali me onda ubedjuju kako je igrica igrivija na SPS3 ali ja nemam predstavu. Zna li neko?

Moze ti biti igrivija samo zboj joy-a, i nicega vise. Kvalitet grafike je isti, kao i igrivost, inace bi izdanje za PS3 zvali “Ultra, mega, vr’ PES 12”. A 90% multiplatformskih naslova izgleda bolje na box-u, ali to su mizerne razlike, posebno kad se prikazuje travnjak :slight_smile:

ma isto. ako postoje razlike su tesko vidljive golim okom. osim retkih slucajeva, to vazi za sve multiplatformske igre. jedino ako je drustvo naviklo na sony dzojpede, pa zbog toga.

Samo dzoj i ps2 navika, inace je igra identicna.

99% ljude koje znam pojam PES vezuju za SONY PS, ti takvi i ne znaju sta je xbox

inace sve je stvar navike, sta ti vise lezi u ruci na tome igras i kraj, e sad ne mozes da sudis ako godinama igras na jednom pa predjes na drugo, nego jedino ako uporedo igras na oba pa da znas kako je

ja imam ps one godinama, naviknut sam na ps gamepad, ali duze vreme igram na xbox takodje, i mogu da kazem da u ruci bolje lezi xbox gamepad, barem meni… igrao sam pes na oba ista mi stvar, tacnije preferiram fifu :stuck_out_tongue:

u svakom slucaju lame izgovor za kupovinu ps3-jke. kao da nema pored pesa toliko super ekskluziva.

ah da, i fifa > pes ali nek ostane na tome da se ne bih samo-infractovao zbog flejma/spama/off-a/hijack-a :smiley:

pametno :slight_smile: ajde da zatvorimo temu dok jos nije pocelo, jer ima brdo ovakvih tema, znaci ovo je ona vecita borba isto kao AMD vs INTEL, BMW vs Mercedes i slicno… tako da ljudi pointless tema, katanac na vrata, prijatno dovidjenja!!!

:smiley: