Desava mi se da se xbox iskljuci usred igranja. Sad ako nesto znaci namestao sam xlink kai pre neki dan i otad je pocelo. Znali neko kako da to popravim?
Meni se to isto dešava po neki put dosta retko ali dešava se u većini slučajeva posle tog iznenadnog gašenja restartuje se sam, inače nemam xlink kai naravno sve ovo se dešava na JTAG mašini pre dok boks nije bio JTAGovan to mi se nije dešavalo.
cena otkljucanog xboxa. i bagovtiog FSD-a
Ako se to cesto desava i kojim slucajem bude meni desavalo, plasim se da onda jtag gubi poentu i smisao.
Zasto gubi poentu i smisao? Zato sto se ugasi dok igras jednu od 100 skinutih igara koje pokreces sa HDD-a, zajedno sa svim DLC-ovima, i pritom si samo platio RGH i ruke, a igre placas tako sto platis net? Zato sto ces to da platis samo jednom, i to je to?
Cela poenta je da nemas 100igara i da ne prepunis FSD jer onda on radi reset, tako je namesteno kada dodje do crasha ili freeze on ti odradi reset konzole. Treba uzeti u obzira da je original dashboard patchovan da pusta sve i svasta, onda konzola pravi problema jer i MS izbacuje updateove a ovi njihove patcheve ne azuriraju non stop. To nije strasno ako radi par sati pa odradi reset, ja sam sa ME3 pred kraj igre ima problem sa crashovima to je bio FSD koji se iskulirao na kraju.
To ne radi non stop mislim da je prihvatljivo
ok, sada mnogo vise ima smisla…znaci zakljucak je ne natrpavati interni hdd igrama da ne bi dolazilo do gasenja/resetovanja ?
Ja na eksternom hardu imam oko 200 igara a na internom 10 priključim to sve zajedno ,znači prepunio sam FSD. Hvala sad znam razlog problema.
ja kada sam probao HDD sa par igara nije nista tripovao, sto vise trpas postoji verovatnoca da zesce zapuca, barem par slucajeva znam da je skroz FSD odvalio negde nije ni hteo da radi.
Ja jedan napuni i poceo sporije da lista sadrzaj.