PlayJam kompanija poznata po casual igrama za handheld uredjaje i Smart TV-e nam predstavlja jos jedan Kickstarter projekat pod nazivom GameStick ili kako oni kazu najmanja gaming konzola na svetu.
Naima sama konzola bi trebalo da nam pruzi sve sto i dugo ocekivana OUYA tako da tu ne trosimo pricu. Glavna razlika je sto je cela konzola spakovan u jedan USB stick i to sto je u odnosu na OUYU hardverski dosta slabija.
Uredjaj je baziran na Android OS-u, Amlogic 8726-MX procesoru, ima 1 GB rama i 8 GB flash
Gamestick je najavljen za drugi kvartal 2013 godine po ceni od 79$
Svidja mi se sta im sve pada na pamet, nadam se da ce nesto od ovoga uspeti iako ja licno nista od toga ne podrzavam novcem vec eto, lepim recima,.
Takodje, nikad ne bi dao 79$ dolara ne ovako nesto ali mi se svidja ideja.
Zanimljiva ideja ali Boze sto je ruzan dzojsic,podseca me na dzojstik sa onih prvih nitenda iz 80 i neke,samo uglacan i sa dodatkom pecuraka…:lol:
pricas o dzojstiku na kome sam se najsladje igrao
Ti se salis? To su medju najboljim kontrolerima ikada napravljenim, sta ce ti vise? Nekad je najjednostavnije i najbolje resenje
Daemone daleeeko je to od dobrog bili su uzasno ne udobni oni koji su mnogo igrali obavezno su imali flastere i zavoje na rukama
Hardcore gaming FTW! Bez krvi, suza i znoja nije to to
Navarno…htedoh reci naravno :hihi…uvek sam za tu pricu :D.