Gamescom 2020: Opening Night Live Stream

https://youtu.be/epVe5p8ByvA
ratchet and clank će biti pokazan poveći demo, možda čak i fable pošto je pokazan u uvodnoj špici :smiley:

1 Like

Da ali to je za sve živo. Nije samo za jednu platformu što je glupost.

Ja dok gledam ovaj show:

1 Like

Napokon kraj. Nadao sam se cyberpunku I fable 4 kad ono ništa jbt

Ovo je ogledalo 2020 i pandemije; jedno veliko odugovlačenje, pomeranje datuma i nemogućnosti da iole veći tim sastavi makar pošten trejler.

Reletivno skoro je izasao Spiderman, vec imaju spremnog Retcheta, izlazi i dlc za Spidermana, ja ne znam koliko oni imaju zaposlenih :laughing:.

Malo sam bacio pogled na ovo i gledam komentare koji se kuckaju i onako ostajem zatecen. Skoro svi cekaju da vide dlc za sims, novu Lego igru i nesto fall guys za sta prvi put cujem… Onda krece trailer za Age of Empires i komentari tipa ovo mora da je Clash of clans za pc…

Bas sam se osetio matoro, vecina koja gleda ovo ili barem komentarise kapiram da nema ni 12 godina.

4 Likes

Inače najbolja i najsmešnija scena juče je bila kada je cyberpunk 2077 kao najbolja PlayStation igra :joy:

275 ukupno. Tako je to kada se dobro upravlja projektima, ne spava se na lovorikama i ne rasipaju Sony-jevi novci. Ono sto je najbitnije, Price insitira na tome da ima sto vise kreativne slobode, dobijali su dosta nagrada kao najbolji studio za zaposlene, imaju odlicnu korporativnu kulturu bez zalbi na crunch sate, i dobre igre su rezultat toga.

Da, cudna odluka, tako je to kada su Sony i MS pokupili najvece objave za svoje eventove. I Little Nightmares je, kao, najbolja igra za Switch. Ali te gamescom nagrade su nizeg znacaja, ceo event je pomalo low budget.

Nevezano za to, deluje kao da ce biti GOTY i mozda cak i igra decenije, na svim platformama, dramatican skok i u odnosu na Witchera 3.

Nikad vise tema na koje nemam zelju cak ni da kliknem, ali znas kako - ima tu gomila interesantnih manjih igara i novih IP-jeva, garantovano ce nekoliko da ispadne sleeper hit. Pomalo je tuzna i nasa opsesija AAA igrama, kao da nista drugo ne postoji.

3 Likes

Ja sam gledao prvi dan i lepo se smorio. Ni ms ni Sony se nisu ni pojavili kako treba. A od igara ekstra mršavo. Baš je očajno.

1 Like

2 Likes

Isplivale su i neke fotografije konzole i screenshotovi Halo 5 na series X-u.

2 Likes

Ovo odlicno izgleda :slight_smile:

Da, prelepo je, mislim da mi je nesto zabagovao save u 5-ici u drugoj polovini igre, ali cu ga sa uzivanjem ponovo odigrati na sX-u.

Лансирање се ближи и чак и ако физички још нисмо испробали НектГен, и даље ме радује награда „Мост Вантед Тецх“ од
:smiley:

Slatka je (konzola).

A da drži konzolu :joy::joy::joy::joy:

Hm, jeste, bas tako izgleda.

Ne znam jel sam dobro shvatio da ce bocne stranie biti glossy, svi je slikaju od napred?

Kao i PS5 vertikalno mnogo bolje izgleda.

1 Like