[GAMESCOM 2019] The Surge 2 – Gameplay Overview Trailer

ne izgleda ovo lose uopste

Profi je :slight_smile:

Trailer je blago rečeno konfuzan.
Da nisam pogledao kako Cowboy igra preview, bio bi baš pomešanih osećanja, ovako jedva čekam da izadje igra. Pogledajte kako čovek igra i biće vam jasno koliko je opako dobro napravljen drugi deo:

1 Like

Prošlo gomjla vremena, nabavio igru i sa takvim zadovoljstvom je odigrao da je to prosto čudo.

Sve što je bilo loše i konfuzno u prvom delu, ovde je ispravljeno, unapredjeno i dovedeno do sjajnog stanja.

Igra je rame uz rame sa souls igrama po kvalitetu. Iskreno čak i bolja od nekih delova. Grad je uradjen perfektno, gomila smislenih prečica, nema delova gde se možete izgubiti, sa dizajnerske strane čista desetka.
Borba je ostala brutalna i sada je još bolja, posebno što se vidi nivo protivnika, pa tačno znate da li vam je potrebno da na njega trošote ili ne vreme. Mehanika odescanja udova je dobila tako dobar smisao, jer sada ne samo da odsecate udove/ekstremitete da bi dobili novu opremu, nego dobijate i materijale za unapredjenje. Ako je protivnik nivo iznad vašeg, eto lepote, nafafmujete ga i eto vam veći nivo zaštite i oružija.

Ogromna preporuka za sve koji vole souls tip igara.

2 Likes

Uhhh, sada si me zainteresovao ponovo. Ja poceo i bilo mi je nesto bas tesko i zaguljeno na pocetku, zaglavio se na prvom bosu.

Ako misliš na Little Johnny, on je laganica, ima lepa taktika za njega. Preporuka je da koristiš koplje, jer ima daljinu, a brzo udara.

Prvo mu iscepaj kanistere ispod njega, pa onda idi na noge. Pritom nema preterivanja, max 2-3 udarca i izmicanje.

Iskoristi mogućnost da se maksimalno nabudžiš, ima u tom regionu dosta protivnika koji će ti dati opremu i oružije do lvl 3-4, štobje više nego dovoljno da ga predješ.

1 Like