Game of Thrones - Combat Trailer

https://youtu.be/13Ti0SeYaUU

Dragons Age fazon…ali jedva cekam

Samo da ne bude ocaj kao i svi Lord of The Rings naslovi. A borba i fizika mi izgleda ocajno. Ja sam veliki ljubitelj tog cuvenog serijala pa mozda puno ocekujem.
Ali sada sam medju snimcima na netu video i da izlazi neka strategija, e ona mi izgleda kao da obecava.

Ta strategija je da si ti ziv i izdrav izasla pre par meseci i to je takvo jedno djubre u koje je ulozeno 5000 eura da je sramota kome su dali fransizu. Bolje nemoj ni da skidas jer ces pojesti misa, imas to uveliko na torrentima.

Hvala, da se i ne trudim onda. Pa toga sam se i plasio. Da ce poceti da izlaze samo gluposti. Negde sam jos davno citao a siguran sam i vi svi da znate da nikada nema od dobrog filma, serije, knjige dobre video igrice. A ni dobrog filma od dobre igrice. I stvarno je uvek bilo tako.

Gresis, Avatar je izuzetak, mnogo dobra igra!

Eto jedne :dada: Ali generalno nije postala niti neki preterani hit niti kultna igra. Tako da opet realno ne postoji ni jedan slucaj.
Mozda da se uzme uspeh prvog tomb raider filma koji je radjen po igrici. Mozda se tebi neka svidi ali generalno su sve zalosni slucajevi