Kao sto kaze u naslovu imam problem, nemam ni jedan cover od igara.
Posedujem Jasper fat konzolu sa internom memorijom od 512mb kojoj je odradjen RGH. Zbog manjka mesta stavio sam Freestyle Dash 3 na USB dok ne kupim interni HDD.
Naime, kada kliknem refresh artwork on skine neke stvari za tu igru kao sto je description, ali ne skine cover i backround…u nekim slucajevima ne skine ni ikonicu.
Manuelno ne mogu da ubacim a i iskreno me mrzi za svaku igru ponaosob da ubacujem jer ih imam dosta.
Moram da napomenem da je skidao cover i sve za igre dok je freestyle dash bio instaliran na internoj memoriji, tako da sam siguran da je nesto u podesavanjima problem. Takodje sam ukucao one 2 stvari tj dodao u launch.ini, i nije se nista promenilo.
Probao sam i da se registrujem na xboxunity i da ubacujem sa tog sajta (naravno predhodno sam se povezao preko xbox-a) ali nece ni to. Kaze da je ubacio ali na xbox-u se ne vidi cover i dalje.
Da, izvinjavam se nisam mogao da se setim tacno.
Takodje nemam dashlaunch na usb pa reko mozda je to problem. Iskreno ne znam ni sta je to…
EDIT Probao sam da obrisem game path i da ga stavim ponovo…skinuo je 150 items, ali i dalje mi stoji missing cover.
Moram napomenuti da nemam covere koje sam nekada imao, znaci ne moze biti do prebacivanja igre na HDD. Za to sam koristio backup creator. Sve se poremetilo kada sam pokrenuo FSD 3 sa USB-a?
Izvadio USB, stavio u komp, upalio launch.ini preko notepad i dodao ta 2.
Sto se tice starog FSD obrisan je, ka i launch.ini. U tom MU folderu, tj onboard memoriji imam 3 fajla samo…nista vise.
Trenutno imam 12 igara i samo Forza Horizon 2 ima cover i sve ostalo. Ostale igre imaju i icon, i description, ali nemaju cover niti backround.
Resio sam problem. Ubacio sam taj FSD, ali sam skontao isto tako da mi je na externom hardu ostao FSD, a tu nisam ni gledao…ne znam ni kada sam ga prebacio. U svakom slucaju, obrisao sam to i stavio novu kopiju FSD-a na USB i sada imam sve covere.