Forza Vip car pack

Sve moguće car pacove sam instaliro sem ovoga on je deo Limited packa koji ima 20 autombila 15 avtomobila istog paka se pojavilo u voznom parku dok ovih 5 iz Vipa neće.
Upitanju su:
Bugatti Veyron Super Sport
Ferrari 458 Challenge
Lamborghini Gallardo LP570-4 Superleggera
Noble M 600
Ruf RT 12 R

postoji jedan pack koji ne radi lepo, verovatno se taj svuda vrti, a neke od tih automobila iz packa moras kroz autovistu da osvojis… probaj nesto od toga…

Ma nema to veze sa autovisitom ovih 5 automobil mi se ne pojavljuju u igri u bilo kom modu a instaliro sam njihov car pack i to otključan,
nije mi jasna situacija uopšte…

kao sto rekoh jedan taj pack ne valja a taj kruzi netom ima dobar nasao sam ga samo ne znam gde tacno i meni rade ti automobili, postoji i druga stvar a to je contpatch opcija u dashlaunchu da pravi problem za dlc, a sa forzom znam da je pre pravilo, kod mene sam primetio da na 2.32 verziji imam sve automobile samo mi za jedan pise DLC kao da njega ne moze da otkljuca a pre je radio…

Ja sam instaliro:
Limited Collectors Edition Pack Mongols i Lanch Bonuscar Pack XPG
Vip bi trebalo da je u njima sadržan a koliko ja znam osim Mongolsa i XPG treći rip ne postoji…

gremlini onda majku mu :slight_smile:

ja sam skinuo na x360iso jer nijedan od tih nije radio, znam da ima neka finta u jednom ima vise otkljucanih auta da sam bas 3-4 verzije skinuo dok jedna nije proradila

Kako bre 3-4 verzije na 10 privatnih torrent sajtova imaju samo ove dve verzije i to je to da ima treća bilo bi sigurno nemoguće…

neko je imao uploadovanu svoju verziju otkljucanu skinutu sa live-a i lik licno okacio, ne znam sad stvarno ali ima ga i dalje tamo samo moras da potrazis na x360iso…

ja kupim, izvadim, upakujem, postavim na nekoi filehoster, i eto ti treci. cisto radi primera…

Proradio najzad Vip car pack instaliro sam Cirilov pac koji je skinut sa pokojnog Megauploada i mrtav nam pomaže laka mu crna zemlja.
Hvala Cirilu , može lock .