Zanimljivo…
Nisam znao da Logitech pravi volane za xbox…
Stvarno 50e nije mnogo za nekog ko ne skuplja za TV:(
Koliko je microsoftov i koji je bolji po tvojoj proceni?
Ja sam dosta citao o oba volana pre nego sto sam se odlucio za M$ volan posto jeste bolji i bezican je (naravno, nisam imao prilike da ga probam, moga bi Peca da uporadi oba pa da napise review )
Peco, ja sam probao PGR4 sa volanom, jeste tesko ne biti zadnji ako igras online protiv ljudi ali to je zato sto je pgr prilicno arkadan i volan ti ne pomaze mnogo. Tek ako svi voze sa manuelnim menjacem i pogledom iz kokpita imas sanse (tako sam ja jedini put bio prvi)
Cekamo review od Pece
Meni bogami primamljivo za 50e…
pa to, sasvim ok za weekend vozače.
Dobar je ovaj opis:D
Ali:“have to fight FF” HAHAHA:D:D:D
ja se ne bih ni razmisljao kad bih kupovao,to bi bio Logitech…Dovoljno je para MS od mene ozeo…
Uh dobri su volani mada je nisam neki peteran ljubitelj trka, kad izadje predjem, igram malo na netu i to je
Pa i ja isto,ali da ne skupljam za TV,sigurno bih izdvoio 50e,stvarno nije puno…
MS volan je 100 e.
On je inace bezican sto po meni i nije neka velika prednost i super dizajniran.Verovatno pruza nesto bolji osecaj voznje ali mene kao casual vozaca ovaj logitech **trenutno **ispunjava.
Inace ako ste hardocore postoji i neki Fantec za koji kazu da je bolji od g25 e sad dal tako nesto uopste moguce nabaviti pitanje je.
Sutra cu da malo vise istestiram ovog Logitecha pa cu napisati neki dubinski utisak.
Ma siguran sam da je dovoljno dobar taj logitech,a sad nesto gledam taj ‘‘Fantec’’,ovo je bolest,skup je zato sto ima PORSCHE ZNAK NA SEBI!
ovo je nije za fanove,ovo je za one koje ne znaju sta ce s parama,a jednom u zivotu su igrali voznju,pa kao,ae da kupe i za one koji im je cale Roman A. pa im je kupio porsche za 18.rodj, pa iz fazona da imaju i kuci volan iz Porsch-a…:D:D:D
Ehej, izgleda da su za** Forzu 3 **radili automobile u Maxu!
Ako je ovo gustina mreze u samom engineu, pa to nije normalno… ovo mi vise lici na hi-poly model za rendere i sinematike, ali sta ja znam…
I meni ovo izgleda na Max, covece kakva mreza pa to je strasno… Kakav li je to engine:confused:
Igram Gears 2!!
A sad jos malo off (sorry ;)) – nisam ni odgledao klip do kraja, covece sta njih nije mrzelo da rade. Pogledajte ovo:
Znaci uzeli su pravi automobil i oblepili ga trakicama tacno kako ce biti izmodelovan mesh kasnije… bas je lepa mreza.
Eh, sto ne radim ja tako… :rolleyes:
Uzgred, mislim da je ovo zapravo gustina mreze za in-game model. Onu sliku sto sam ranije okacio, tu je sigurno stavljen turbosmooth (alatka koja ucetvorostruci broj poligona na modelu, za one koji ne znaju a zanima ih ;)).
U svakom slucaju, evo ga link, vredi pogledati:
http://www.gametrailers.com/video/2009-bugatti-forza-motorsport/55782?type=flv
Ako xbox potera forzu bez laga svaka mu cast Nije ni cudo da je na 2 dvd-a
Sad sam odgledao ovaj klip, strasno covece, reci Djordje da imash ovakvu opremu a e FaTaL koji je system requirements za xbox :D, dva zamrzivaca, 3 ventilatora, 1 klima
Novi HD video Forze 3.
Konacno snimci sa normalnom kompresijom,ovde odlicno izgleda.
I jos malo videa in game …
A malo i da vidimo taj editor i nesto grafike… http://www.n4g.com/xbox360/News-391781.aspx .
Ovo sve paketu stvarno izgleda vrhunski.
Izgleda sto jes jes, izgleda dosta bolje i realisticnije od dvojke i sto je najvaznije nema vise onih krzavih ivica kao u dvojci.
Inace samo da ubace jos nekoliko zanimljivih staza pored ovih koje su zasad poznate i Bog da nas vidi.
Hehe Normalno. Ubacis disk i ono instant RROD sa porukom: Pls do not try this game at home or risk the threat of injury to you and your xbox :D:D:D
Igra je pozlacena (gold status - gotova, ide na stancovanje)
Demo treba da bude negde 24. septembra.
Along with the gold announcement, Microsoft also announced that a demo for Forza 3 will be available through Xbox Live on September 24. The sampler has five vehicles from which gamers can choose: the 2007 Porsche #80 Flying Lizard 911 GT3-RSR, the 2010 Audi R8 5.2 FSI Quattro, the 2009 Ferrari California, the 2008 Mitsubishi Lancer Evolution X GSR, and the 2009 Mini John Cooper Works.
Gamers will be able to race their vehicles on the Camino Viejo track. Reminiscent of the Montserrat region on the outskirts of Barcelona, Spain, the track sees players winding through rugged mountain terrain. The free trial will also let gamers check out the full cockpit view, and it also incorporates the game’s rewind feature.
Datum izlaska i dalje stari (23. oktobar)
izvori:
http://www.xbox.com/en-US/press/2009/0911-forza3gold.htm
LJudi vi previse ocekujete,i onda ako bude vrh igra recicete,pa ok je:D,a ako bude samo dobra,vi cete biti razocarani,to se meni desilo s FIFA-om,ocekivao samo i iscekivao,i extra je,a meni dodje,pa dobro…