Forza Horizon 5 (MT)

Nekad je bio top gear a sad :doughnut: media top izbor

Ni četvorka nije ništa bolja. Prvi deo i treći deo :ok_hand:

1 Like

Jer je tada to bilo sve boom sada da izbace Colin MR igrao bih ga max 1h :grinning:
Tako sam ja sa burazom igrao London Racer 24/7

1 Like

Ceo mesec je o vintage vozilima, story je o vozilima koja se prave u meksiku. Thursday is forza day tako da sam vec odigrao :joy:

1 Like

Poceo sam opet vise da igram FH. Kakva igretina. Sramota me sto sam prekidao uopste.

Iskreno mi se DLC ne svidja. Bezveze mi je, monotono i izaziva mi epilepsiju :rofl: Nisam fan trackmanije :smiley: ali se lepo uklapa u FH sistem. Generalno mi ne smeta jer ga ne igram a nekome znaci.

2 Likes

:trophy::rooster::poultry_leg:

4 Likes
1 Like
3 Likes

Uh, kad bi dali onaj jesenji Colorado i Horizon 1 remake kao neka ekspanzija za peticu. :heart_eyes:

Inace bice neki nedeljni eventi gde se dobijaju prvi intro automobili iz prethodnih delova i otkljucavaju se pojedine pesme. Takodje i nova radio stanica sa Horizon Hits sa nekim hitovima iz prethodna 4 dela i jos neke sitnice.

3 Likes

Tebi se vracam ponovo!

4 Likes

205? :heart_eyes:

Ok, slomili ste me, moracu da probam Forzu. Kad je vec besplatna, majku mu.

Makar obrisao igru posle sat vremena, jer slicno dozivljavam zanr ko @jahalang0112
Inace nijedan horizon ranije nisam igrao.

4 Likes

Šta ti dječko radiš što bi reko Dragan Jove torbica.FHorizon serijal od x360 najbolja arkada što se tiče vožnje.Kad se sjetim prve fh na 360 vilica do poda što se tiče grafike a festivalski vajb to te jednostavno drži u igri

4 Likes

Upalio igru juce i krece muzika i pocetni menu iz Forze Horizon 1. Auuuu al me saseklo, najezio sam se u trenutku. :smiley: Blenuo sam u taj menu par minuta pre nego sto sam krocio u igru :blush:

@n00dle Sada ce mozda da te izbombarduju sa informacijama jer je 10 godina od nastanka prvog dela pa imaju dosta nekih aktivnosti pa da se ne uplasis. xD Ako ti ide malo teze, imas gomilu dificulty opcija da podesis u meniju pa kasnije kad se malo naviknes mozes da pogasis sta ti ne treba i dobijas veci exp i novac za svaku ugasenu aistenciju ili povecanje tezine tako da lagano.
I uvodna trka ce da ti kaze sve o igri :heart_eyes: Ja igram na quality mode, igra izgleda prelepo. Na 60fps-a nisam prebacivao od pocetka igre.

3 Likes

Ali baš ni jednu nije igrao a ima Xbox to je čudno to je kao da nisi igrao boga rata nikad a imaš ps

Igrao sam par prvih Forzi na x360, nisu me dugo drzale. Isto ko @jahalang0112 vise volim tociljanje po sljunku nego precizno kocenje na asfaltu. Da imam pravi volan i pedale mozda bih i naucio da zavolim trkacke igre, al ovako na gamepadu bih brzo odustao.

Dok se prvi Horizon pojavio, ja sam vec odustao od zanra. Dodatak open worlda, skupljanja automobila i vozikanja po krajoliku dok ne nabasas na neku trku me uopste nisu zanimali.

Ne verujem ni da ce me ova drzati duze od sat-dva, al ako nista drugo, igra prokleto lepo izgleda i dostupna je za dzabe. :woman_shrugging: