Forza Horizon 5 Comes to PlayStation 5 in Spring 2025

5 Likes

Petica je postala toliko dosadna da bi bolje bilo da dobijemo neke vesti za Ŕesticu umesto Ŕto se bave portovanjem igara.

NiŔta ti nije sveto, Spenseru Phile?! :grin:

5 Likes

Konačno dobar racer na PS5 :innocent:

3 Likes

Kraj ere

1 Like

Nikada mi se nije ni dopadala. Uopste ne kapiram igru. Miliion ikonica na mapi, nekih festivala, batalio igru brzo.

Å estica bi mogla ove godine da bude najavljenaā€¦ i ne radi Playground Games port nego drugi studio.

1 Like

Odlična je igra ali da, toliko te zasipaju svim i svačim da jedva da je iko zaista i preÅ”ao. Ja sam pred kraj i počistio sve do sada i jedino kako sam uspevao da pređem je da filtriram mapu sa vrstom trka koje trenutno prelazim. Plus konstantno forsiranje offroad trka sa nekim vozilima B klase koji se muče sa 150km/h žeŔće smara.

Odradim neki auto koji mi se sviđa, izgubim vreme podeÅ”avajući handling i performanse da ide kao lud da na kraju nemam ni gde da ga vozim maltene jer mi igra traži da odaberem neki Jeep otprilike. Kad jednom pređeÅ” 20ak trka iz Road Series i Street Series, ko ne voli offroad može slobodno da batali igru jer svi festivali nadalje samo offroad zahtevaju. Bila mi je patnja i težak smor prelaziti te trke koliko god da sam dobar u igri.
A to Ŕto tobijamo papučice, helanke i torbice na Whellspin-ovima u igri gde su automobili prioritet je posebna priča.
I vizuelna kostumizacija je blagi očaj i ista je joŔ od Forze Motosport 3 otprilike. NFS kakav god da je, je 6 koplja ispred njih po tom pitanju.

Imam mnogo sati u igri, i online i ovako ali smorila je vala jer niÅ”ta novo ne izbacuju za nju, vrte se iste sezone već tri godine, isti soundtrack, mapa je baÅ” dull i samo pustare oko tebe, jedva jedno naseljeno mesto kao, Meksiko kao lokacija je skroz pogreÅ”an i niđe veze izbor za igru ovog tipa ali dobroā€¦

Čekam da najave Å”esticu i da je smeste u Japan. Forza Horizon 1 i 3 su i dalje najbolji delovi u serijalu.

1 Like

Forza Horizon 4 mi je ipak najbolja u serijalu . FH5 mi se nije svideo , pocev od mape ,al sam svakako potrosio brda sati u toj igri. Svakako mislim da nijedna igra nece dostici nivo Forza Horizona 5 , toliko automobila necemo videti nigde sem u sledecem nastavku za koji se nadam da ce biti neko bolje mesto .

1 Like

Kraj ere definitivno, joÅ” Halo i to je to.

PS6 će biti definitivno najprodavanija konzola svih vremena.

Sad kad razmislim, možda i vredi imati PS5 Pro, jer će i Xbox Game Studios igre tamo raditi bolje.

MS se oprasta od XO definitivno.
kada sam video sliku

bilo je whyyy Haloooooā€¦

1 Like

Preuzimaju Sony haha , iskreno se nadam da cemo docekati novu konzolu i da im biznis ppan nece biti ukidanje konzole. Neka igre izlaze svuda i neka uzimaju prva mesta po prodaji samo konzolu da odrze .

Halo i Gears nije zvanicno, cisto da razjasnimo. :grin:

1 Like

Znaci zvanicno se moze reci da je Xbox = Dreamcast, odnosno da je Microsoft = Sega.

Tko bi bio lud da kupuje Xbox kada sve igre ima na plejki, plus sve Sony-eve ekskluzive

Zvanicno je, nema crvene linije ni za jednu igru.

Mislim da ti drugacije tumacis rec zvanicno od ostatka sveta. :slight_smile:

3 Likes

Zvanicno je receno da nema crvene linije ni za jednu igru. Ne znam da li treba biti jasnije od toga. Trebaju ih sve nabrojati a ne reci SVE?

Tako je.

Zezaj se sa nekim drugim.

Moguca definicija ā€œzvanicnogā€, za one koje nisu najbolji drugari sa recnikom: