Uf, nemam vremena sada da igram zbog proklete Fife i obaveza, ali grafika je ludnica. Malo me jos nervira jer ne igram u 60fps-a na X-u, i istice pass uskoro.
No to sve nije problem same igre. Jel neko proverio za Ultimate ediciju u passu, da skidam ponovo, jel mi uopste treba?
Super je kako igra polako uvodi open world a onda kako se napreduje, nove misije i izazovi samo pljušte na sve strane. Kad god sam na nekom eventu, najviše muke mi zadaje @jahalang0112 driveatar, uvek tu negde oko 7. mesta.
Meni nešto sinoć nije radila aukciona kuća.Odvozao par trka ali nisam ulazio u forza karavan.Moram produžiti gamepass jer neću stići 5% igre da pređem u ovom mjesecu koliko ima sadržaja
E ljudi napravio sam Klub XBR Racer i pozvao uglavnom sve sa foruma da igramo malo zajedno. Ukoliko vidite da igram Forzu a niste u timu ili zelite. Samo se javite i upadajte. Svi su dobrodosli skill nije bitan samo gas i guranje u krivini odlucuje pobednika. U onim Free roam Rush trkama voznja po putu nije pozeljna