Skinuo sam Forza 4 i zanima me da li je sigurno da se igra i na koji nacin se reze tj jel isto kao i sve ostale XGD3 igre ili mora da se posebno patchuje,posto sam nacuo jednom o tome?
forza ima dodatnu proveru na sebi, to je valjda jedina igra. i radice ti samo ako je rezes burner max rezacem. ovim obicnim ako narezes imaces random pop-upove da igra nije podrzana i izbacivace te u dash. nekad navuces mozda i do 3 sata bez te greske, a nekad ni 5 minuta.
Da. Kod Forza 4 je bas izrazen CIV i totalno je random. Licno sam imao najvise problema na njoj
Znaci kupim Lite On rezac i resim sve probleme (sto se tice XGD3 igara)?
bas tako. nemas vise o cemu da razmisljas.
za dva dana i ni ja tih briga nemam!
Od kad sam ubacio TU forza 4 me vise ne izbacuje u dash, ne znam dal to ima veze ali cisto da napomenem.
Taman sam ovo hteo da pitam ali vidim da moze normalno Lite On-om da se nareze tako da hvala za pomoc
Ima veze, tako je i mene Binory Domain izbacivao, i od kako sam ubacio TU resena stvar, radi ko sat.
Da ne otvaram novu temu pitacu u ovoj.Skinuo sam COMPLEX verziju igre koja je na 2 diska i oba sam narezao preko Lite On rezaca.Rezultati su za po 1 iznad granice i prvi disk se instalirao ali na drugom imam samo PLAY.Jel to neka greska ili je tako?
normalno je, pokrenes igru sa prvim diskom ides u igri posle na install additional content ili kako vec ima slicno tome onda ce da ti zatrazi da ubacis disk 2, ubacis izaberes sta ces i instaliras to je sve, taj disk ti posle vise nije potreban igras sve sa prvim jer se sadrzaj sa drugog instalira kao DLC na hdd-u
E hvala ti ja se taman utripovao da nesto ne valja