Forespoken - The Game Awards Trailer

1 Like

Ovoj igri se crno pise po svemu sto citam na netu, nezvanicno.

Kakvo djubre.

Square Enix, ništa bolje ni nisam od njih očekivao :slight_smile: Sony da je pametan i da otkači ovakve third party paore koji po ugovoru uzmu da im prave console exclusive naslov.

Al ce ovo da se przi… izgleda top

Tako sam nekako i očekivao, samo mi i ovih 7 deluje mnogo, sobzirom na šta liči igra.

Ovo nije videlo PlayStation ekskluzive, amaterski studio pod okriljem SE-a sklepao igru na frku, onda bacili downgrade na grafiku na već prazan svet. Bukvalno se od starta videlo da ne miriše na dobro.

1 Like

Steta, bas mi se igra.

1 Like

Pa već smo pričali da ocene nisu merodavne, kome se igra - neka igra. Krajnja ocena ima sve manje uticaja i nije neko merilo.

Pa igraj, ako ti je demo bio podnošljiv što da ne.

Generalno, treba sacekati User score, tj da ljudi daju neko masovnije misljenje. Svi se secamo High on Life i generalno smo je ovde lepo prihvatili i slozili se da je vise nego okej igra.

image

1 Like

Nikako da odigram demo. A jos me ceka.
Mozda mi se i svidi. Ne znace mi te ocene nista.

Hmmm… Šteta za igru. Nisu merodovne ocene i ne obraćam toliko pažnju na te stvari, ali onaj downgrade je baš osakatio. Ovo je bio jedan od par naslova kojima sam se žešće radovao kad su je prvi put najavili. Baš sam bio u fazonu “napokon neki novi i kvalitetan ip”. Moram da pročešljam malo na šta sad liči kad su je “završili”.

1 Like

Ovo i nije PS ekskluziva jer izlazi i na PCu day one :sunglasses:

Erm, odigrao sam sinoc malo demo (izasla je updejtovana verzija). Cak i nije toliko lose, ali voice acting jezivo iritantan. Mada moze da se smanji tj iskljuci taj „banter“ u opcijama. Dakle i developer je znao da ce nervirati ljude. Sve u svemu savrsena „game pass“ (ili ps plus) igra. :grin:

Nisam neko ko moze da sudi puno o SP igrama ali burazeri mene ovo bas VOZI JAKOOOO
Muvment i fajt su mi bas legli samo me smara grafika ona je prosecna.

6 Likes

Grafika je svakako daleko iznad proseka, pogotovu glavna protagonistkinja i partikli.