Hmm… prilicno traljavo odradjen trejler. Mada ne sumnjam da ce Fifa biti dobra i ove godine. Koliko sam razumeo, dodali su dosta novih stvari, ukljucujuci i poboljasnu putanju lopte kao i poboljsan Career Mode (u ovom modu sam proveo bas dosta vremena). Bice ovo zanimljiva godina za fanove fudbalskih igara.
Grafika i kretnje su odlicne pazite ovo je na current gen,po meni jako dobro,a verzija koja mene zanima tj. next gen verzija je next gen u punom smislu te rijeci
Traileri su uvek ocajni a ne blagi prosek Promenili su ceo nacin izvodjenja suteva a samim tim i putanju lopte,drugacije se ponasa,bio je video za to gde je sve objasnjeno. @Son_of_a_gun upravo tako,kad pogledas trailer pomislis da je mnogo lose i ne bi ni ubacio disk u konzolu. Mislim da je FIfa svake godine pomalo bolja ali to namerno rade zato oni sto ocekuju potpuno promenu se razocaraju. Ja ne bi mnogo menjao,poneke stvari koje mi smetaju i bicu vrlo zadovoljan.
Imam tipa u prijateljima pa imam videe koje cu postati narednih dana.
Napomena:Ovo je gameplay s x360 i izgleda opet bolje od konkurencije.Stvarno nezz sto se desilo s pes 14