FIFA 14 Gamescom

https://youtu.be/ZVx7vqtzACE

Demo :

Ekskluzivno za Xbox 360 i Xbox One Fifa Ultimate Team Legends.

FIFA 14 Ultimate Team Legends

Dennis Bergkamp

Fernando Hierro

Robert Pirès

Oliver Bierhoff

Filippo Inzaghi

Frank Rijkaard

Sol Campbell

Patrick Kluivert

David Seaman

Fabio Cannavaro

Henrik Larsson

Teddy Sheringham

Rui Costa

Jens Lehmann

Andriy Shevchenko

Hernán Crespo

Gary Lineker

Davor Šuker

Frank de Boer

Freddie Ljungberg

Marco van Basten

Marcel Desailly

Paolo Maldini

Edwin van der Sar

Paulo Futre

Lothar Matthäus

Ruud van Nistelrooy

Stefan Effenberg

Gary Neville

Patrick Vieira

Robbie Fowler

Michael Owen

Christian Vieri

Ruud Gullit

Pauleta

George Weah

Gheorghe Hagi

Pelé

Gianfranco Zola

Novi mod tacnije dodatak online sezoni je co-op seasons gde mozete da igrate sa ortakom 2vs2.

Hmm… prilicno traljavo odradjen trejler. Mada ne sumnjam da ce Fifa biti dobra i ove godine. Koliko sam razumeo, dodali su dosta novih stvari, ukljucujuci i poboljasnu putanju lopte kao i poboljsan Career Mode (u ovom modu sam proveo bas dosta vremena). Bice ovo zanimljiva godina za fanove fudbalskih igara. :wink:

Plastika.

Nije bas tako, meni igra izgleda skroz solidno. A i uvek do sada, kad god sam igrao Fifu, igraci mi izgledaju duplo bolje nego na trejleru.

Grafika i kretnje su odlicne pazite ovo je na current gen,po meni jako dobro,a verzija koja mene zanima tj. next gen verzija je next gen u punom smislu te rijeci

Da, ne znam iz kog razloga ali Fifa izgleda mnogo bolje ingame nego na traileru. Dal ne znaju da naprave trailer ili je nešto drugo u pitanju…

Sent from my Xperia T using Tapatalk 4 Beta

Trejleri su im uvek susti prosek. Tako je za svaku sportsku igru koju EA pravi. Ima i onaj Madden, pa i NHL, isto su im trejleri bedni.

Da sam gledao ovaj trailer prije nego što sam zaigrao Fifu, ne bih je nikad ni zaigrao. Ne da je traljav, nego ubi u oči.

Next gen izgleda mocno.

Trebalo bi promeniti ime teme u Fifa 14 gamescom,posto ce sad biti mnogo slika,klipova i vesti,da se ne otvara stalno posebna tema.

Stize liga Argentina za Fifu!

Next gen fifa mnogo bolje izgleda od pes 14, stvarno mnogo pes zaostaje.

Sent from my Xperia T using Tapatalk 4 Beta

Ja ili sam slep ili ne vidim nikakvu razliku u odnosu na fifu 13 :expressionless:

Sitze i Cileanska liga uz Argentinsku,kakvi kreteni,umesto da ubace Ukrajince,Turke,oni ubacuju ovo…

To ces tek primetiti kad uzmes dzojped u ruke.

Kao i svake godine, po malo doradjuju Fifu.

Traileri su uvek ocajni a ne blagi prosek :slight_smile: Promenili su ceo nacin izvodjenja suteva a samim tim i putanju lopte,drugacije se ponasa,bio je video za to gde je sve objasnjeno. @Son_of_a_gun upravo tako,kad pogledas trailer pomislis da je mnogo lose i ne bi ni ubacio disk u konzolu. Mislim da je FIfa svake godine pomalo bolja ali to namerno rade zato oni sto ocekuju potpuno promenu se razocaraju. Ja ne bi mnogo menjao,poneke stvari koje mi smetaju i bicu vrlo zadovoljan.

NG

Fifa 14 na xbox 360
(pocinje tamo oko 6:30 na klipu)

Imam tipa u prijateljima pa imam videe koje cu postati narednih dana.
Napomena:Ovo je gameplay s x360 i izgleda opet bolje od konkurencije.Stvarno nezz sto se desilo s pes 14