FC25

Od juce je dostupan Web App. Companion za mobilni za koji dan.

NAVALI NARODE :sweat_smile:

20.9. early acces / Ultimate, od 27.9. standard edicija.

1 Like

4 Likes

Nama je 30 godina nesrecnog braka. Poceo sam od prve Fife 95. Uhvatili su me na tu foru malog jubileja. I raytracing, da vidimo taj unapredjeni engine. Posebno me zanima na PS5 Pro kako ce da izgleda.

Ali planiram ozbiljne quality of life restrikcije za Fifu. Nema vise vikend lige, nema besomucnog grinda i coin farminga. Znaci od ove godine sam casual, prioritet su backlog i druge igre.

WL nikad jace nagrade ove godine,smanjen broj utakmica na 15, Div Rival povecan broj utakmica na 15 pobeda nedeljno za nagrade.

1 Like

Sta ces i moj backlog je nikad jaci :sweat_smile:

Nije malo ni tih 15 paklenih utakmica majku im njihovu

1 Like

Izvuko nekog IF smesnog prodao ga za 10k i sastavio ovo za casual.Bunker dok ne vidimo kako igra radi :slight_smile: , slabo trejdujem tako da samo wl i malo div rival ove god dok se ne nakupe coinsi

1 Like

Brate… mator si da bi svake godine lagao ovde i pisao jedno te isto. Ne teraj me da tražim stare FC teme :smiley:

3 Likes

Pusti coveka vidis da sam sebe pokusava da slaže :rofl:

2 Likes

Ali lik mnogo laže samog sebe. Neću Fifu, hoću Fifu. Neću UT, hoću UT. Ne treba mi iPad 11.3, treba mi iPad. Super mi je A53, ma kupiću 15 pro max :rofl:

3 Likes

Izasao Free Trial sa EA pretplatom (GPU isto) preko Novog Zelanda.

Gledao sam klipove, posle cu da probam ali ne ocekujem nista vise nego novu hokej/skijanje igru. Ocajna fizika itd. Jedva cekam da promene engine.

4 Likes

Saće padawan

16 pro max, crni watch ultra, ps5 pro, ipad m4, switch 2 :rofl:

4 Likes

Cuti ti molim te sa BMW X5 :sweat_smile:

2 Likes

opaaa, nije se pohvalio :rofl:

3 Likes

Da li nekome radi ovaj trial? Nece da se uloguje na EA Server i ne moze da verifikuje nalog.

Trial od sutra pocinje zvanicno. To neka fora preko novog zelanda?

Da. Nego nece da mi verifikuje nalog. Jb supernova da li je moguce. Hoce preko A1 hotspota.

Ako radi web app onda mora da su nesto blokirali dok sutra ne puste zvanicno, ne znam.

Ma nisu. Radi sa A1 hotspotom.

Malo mi je cudno da je ceo dinamicki opseg IP adresa na supernovi banovan.