Far Cry 3

[SIZE=“5”]Far Cry 3[/SIZE]

Izdavac: Ubisoft Montreal
Zanr: FPS
Platforme: PC / PS3 / 360 ???
Datum Izlaska: TBA

_Far Cry 3 has appeared on resumes, nearly three years after it was first mentioned, leading to speculation of an E3 reveal. Internet super-sleuth Superannuation points to several resumes that reference the title. The clearest indications are two stuntmen who’ve done motion capture work on “Far Cry 3.”

The last time the sequel popped up on our GPS proximity sensor was back in 2009, when one of the game’s writers told OPM UK that the title was in development at Ubi Montreal. It was previously mentioned that the game would keep the African setting, but a lot can happen in three years – you know, like several core Assassin’s Creed games and spin-offs.

It’s worth noting that Far Cry 2 creative director Clint Hocking – tasked with reinventing the franchise following the Crytek-developed original – left the company a year ago yesterday and landed at LucasArts last August. It’s unknown if Hocking was involved with Far Cry 3 at all before his departure, but we’ll find out who’s in charge of it now soon enough.
_

Kec i dvojka fenomenalni,trojka ce biti jos bolja,jedva cekam.

Ok momci igra je sranje razumemo… Ali vasi postovi nisu nista bolji, ako nemate sta pametno da kazete nemojte ni pisati… “FC2 je svinjarija”… Moj bi necak od 5 godina barem napisao zbog cega je svinjarija…

Bogami ljudi, ne slazem se. Far Cry 2 je bila igra ispred svog vremena, sa mnogim zanimljivim resenjima i nelinearnim gameplayom koji te pustao da igras kako hoces. Daleko je od savrsenog, ali oznaciti je tako pogrdno pokazuje koliko smo danas razmazeni. Meni je FC2 pruzio tihe momente imerzije kakve ni RDR nije mogao; kad se nista specijalno nije desavalo, ali sam bio potpuno u tom momentu.

Fc1 je meni bila vrhunska pucacina, sa ludilo grafikom za to vreme, sa zadovoljstvom sam je vise puta obrnuo, a drugi deo mi se nije uopste svideo, potrudio sam se da nateram sebe da je predjem, mislim da sam nagurao negde do 50% i batalio sam. Po meni je Fc2 los pokusaj imitacije igre Boiling point sa ispeglanom grafikom i sredjenim bagovima. Igra je totalno odstupila od principa prvog dela koji je bio linearan, kao sto to i jesu pucacine tog tipa i napravila je mapu sa otvorenim svetom, sto i ne bi bilo mozda lose da je nisu ucinili toliko prokleto monotonom. Svaka misija je bila sa jednog kraja mape na drugi, sto i nije malo i ajde to jos i nekako, ali po zavrsetku svake misije moras naravno i da se vratis na mesto gde ti je data misija, znaci ajmo opet nazad preko cele mape i tako 200 *. Nekome se mozda svidja, sve je to stvar ukusa, ali meni je bio cist trash, nadam se da treci deo nece biti ni nalik ovom.

Samo da nebude smor od igre kao sto je far cry 2.

Koliko god FC bio dobar u ocima drugih, ja zelim stari Far Cry (1) Nazad! Igra je bila legenda za ono vreme.

Imas ga i za 360^
Ja isto priznajem samo kec, dvojka je ok ali samo ok.

**[SIZE=4]Screenshots:

[/SIZE]**

Deset puta veća mapa nego u FarCry 2? :slight_smile:

News: Far Cry 3 ten times larger than FC2 - ComputerAndVideoGames.com

aaaaaaaa kako je dobro :slight_smile: samo da ne useru nesto :wink:

Bolje da naprave 10 x bolji Ai, kome trebaju vece mape od onih iz FC1?

Sent from my iPad using Tapatalk

Kec je solidan, ne dobar nego solidan kao igra, znaci cist prosek od fps-a a dvojka, bolje da nekomentarisem…

Novi gameplay trailer za Far Cry 3 pokazuje nam kako ćemo u igri situacijama moći pristupiti na različite načine. Što je, naravno, dobra stvar.

Ova igra mi izgleda jako dobra a pogotovo grafika je odlicna,igra bi bez sumlje mogla zavrsi na top 10,dobro ajde jos ima dugo do top igara za 2012g

Igra izgleda super i nadam se samo da ce prica biti bolja od one u dvojci!
Mislim da ce ovaj deo vratiti staru slavu far cry-u koju je dvojka uspela da…

Igram ja drugi dio i nije toliko loš koliko ti misliš

Taj gameplay ti je star vec skoro dva meseca:) ,to ti je isti gameplay kao ovaj 9 postova gore sto sam ja postavio,samo je ovaj duplo kraci;)

Zapravo, to je ista misija u kojoj glavni lik treba da stigne do helikoptera, a ovaj gamepaly pokazuje jos jedan nacin na koji se misija moze obaviti, tj. ono sto su game developer-i ovim hteli reci je da ce svaki igrac igru odigrati na sebi svojstven nacin, bilo da upadne k’o indijanac i pobije sve prisutne ili im se sunja iza ledja i opet stigne na zacrtano odrediste. Sto (na kraju krajeva) i nije tako veliko iznenadjenje, ali eto mislio sam da ce nekog zanimati.