Faking Game-S

Kupio igru u game-s-u, juče mi je poslali, danas stigla. Otvaram ja pakovanje, ono celofan nije fabrički, nema nalepnice koja se cepa prilikom otvaranja, DISK OGREBAN, ne na jednom mestu nego kružne ogrebotine od DVD-a i 2 veće linije na jednoj strani!!! Ja ne znam da li je ****te moguće da tako neko proda igru, još tako “velika” - najveća radnja ovde u raspaloj Srbiji.

****te sramota!!! poslednji put!

odakle pa tebi ideja uopste i uci tamo,a kamo li uzeti nesto od tih prevaranta i lopova…

Javi sta si napravio na kraju,jer ce gospoda vratiti novac[valjda neces da trazis da ti daju drugi disk kad si vido kakvi su] ili ce se folirati na foru o cemu vi govorite,igra nikad nije otvarana ovo ono…

Debil sam što nisam slikao ambalažu, bio u žurbi i otvorio da stavim igru da se instalira i tu mi se smučilo. Skontao da nisam zalepio zaštitnu nalepnicu na stolu (to radim u slučaju da disk ne radi pa da mogu da zalepim nazad i zamenim disk), i onda uzeo celofan i video da je TOPLJEN kako bi bio zatvoren sa jedne strane…

Nije mi do 2k dinara, boli me, ali je stvarno sramota, princip je u pitanju. Javio sam ortaku koji radi tamo da vidi šta je to, rekao je da ga zovem posle 2h.

Uzeo sam iz Game-S zato što je tamo isto kao kada bi naručio preko neta, a kontam iz Engleske treba nedelju dve da stigne a iz BG-a jedan dan.

Moguce je da posto oni polovinu igara koje dolaze isprobavaju,da si zapeo za bas tu cim su opet stavljali celofan i sta vec,a kontam da je neki stariji naslov cim je 2k pa moguce da su ga i drzali neko vreme u onim svojim konzolama tako da ono…

Sve u svemu sramota je da najveca gaming prodavnica u ovoj drzavi bude de***ni games…

Mislim stvarno,imaju visoke cijene i još podvaljuju polovno :frowning: Zadnje stvar što sam kupio od originala u BG je bila excite track koji sam kupio sa nintendom wii u beosoftu davne 2007 godine a od tada samo preko foruma nabavljam igre polovne i nove

Mass Effect je u pitanju.

Neka bude otvarana, ali ****te neka disk bude u perfektnom stanju, kupujem novu igru a ne polovnu. Zavvi i ostala kompanija mi nikada nisu poslali polovan disk, a TheHut mi je poslao disk sa polomljenom kutijom i poslali su mi još jedan u znaku izvinjenja (Rise Of Nightmares je bio u pitanju)

A disk je naravno bio u savršenom stanju, samo gornji deo kutije je bio s****n.

EDIT:

Zvao sam ih, rekli su, ZNAMO

Ponudili mi refund koji će mi doći za min 20-30 dana jer sam platio karticom, tražim im novu igru da mi pošalju. A oni, nemaju!

Dali su mi inače igru koji je neki idiot reklamirao, nije mu se sviđalo (tj prešao je) pa je vratio za drugu, i meni su tu poslali. Kretenizam!

Slazem se.
CLG je bolji (computerlandgames.rs), narucivao sam 20 puta od njih i nijednom se nisu pokazali neprofesionalnim, cak i kad sam narucio alone in the dark limited edition a oni mi poslali obicni, vratili su mi pare i dali mi da zadrzim ovaj.
Tako da, ne znam, u game-su sam uzimao isto 2 3 puta, (neka psp igrica, aion limited edition i jos nesto sto nemogu da se setim), i sve je bilo ok osim cene.