Faild to recognize disc poruka?

Elem,desilo se sldece,ubacio sam soul calibur 5 igru u room i normalo je startovao.Kada je xbox pustio igru ujedno mi je izbacio i pomenutu poruku,zatim se kutija islkucila.Pri sledecem startovanju je sve bilo ok.Zanimame da li trebam da budem zabrinut,da nije konzola pred PROD-om??

Najbolje bi bilo da snimis clip kada pustas igru i to da nam okacis ovde jer meni nista nije jasno.
Ako je fles LT+2.0 u drajv a igra je LT+3.0 zbog toga.

Koji ti je flash u drive-u i na koji si nacin narezao igru?

Ukoliko imas LT+2.0 a dash 14699 to je normalno za error. Sto se tice restarta meni se to desilo jednom na Gears of War 3 - razlog je bio CIV pa me interesuje kako si narezivao tu igru

Flash je lt 2.0,rezao sam truncate metodom i pechovao na 2.0.Ne mogu da snimim klip zato sto mi se to samo jednom desilo,inace igra mi sad radi,mozda zato sto sam je narezao na media range dvd,pa nije mogao drajv da je procita,ali igra mi je snimljena na hdd-u,ne kontam?

to je normalno sa truncate metodom, igraj tako i uzivaj, nije strasno svima se desi da blokira.
Meni je juce blokirao MAss Effect 3 DEMO na multiplayer-u i to za redom, bugs bugs :slight_smile:

Da, i ja mislim da je glupi truncate kriv za sve…

Svi smo mi to prosli :slight_smile: Nista se ne brini i nabavljaj rezac na Burning MAX

Mala napomena tebi i svima koji ovo citaju :

Nemoj brisati s racunara .iso igara koje si narezao Truncate metodom! Razlog je sto s tih diskova neces moci napraviti backup validan i opet ces morati da “kupujes” igre