Fable II vs Fable III

Koja od ove dve igre, prema vašem mišljenju, ima bolju priču?

Nisam igrao ni jednu od ove dve igre (davno sam odigrao samo Fable I). Vidim da velika većina smatra da Fable II ima neuporedivo bolju priču i dužu kampanju, dok je grafika (i to manjim delom) na strani Fable III.

Šta vi mislite o tome?

Meni je drugi deo odlican a treci potpuno bezveze,ok ima dosta bolju grafiku ali sve ostalo je na strani drugog dela.

To većina i kaže. Oni koji se malo više koncentrišu na priču tvrde to isto :slight_smile:

Meni je jako važno da igra ima dobru priču. Čini mi se da, barem u poslednje vreme, proizvođači više pažnje obraćaju na neke tehničke detalje (u koje bih ubrojao i grafiku) nego na samu priču i ideju koja ona nosi…

Fable 2 je definitivno bolji, Fable 3 je losiji jer je prica losija, da ne spoilerujem, jer se mora odigrati, da bi se videlo sta sve ne valja

Probaj mada neces propustiti nista ako preskocis Fable III ali zato odigraj Fable II odlican je :slight_smile:

Hvala na mišljenju :slight_smile:

PoZZ

Generalno oba su ****** u odnosu na Fable 1… Koji je izasao za Xbox 1, tako da je bolje da nabavis prvi deo i da ga odigras posto je igra podrzana na 360 ili ga odigraj na PC-u…

Definitivno odigraj Fable 2. Trojka je mnogo losija, jedino je grafika za nijansu bolja, kao sto su ti vec i rekli.

@ Milan89SD:

Kao što rekoh, završio sam Fable I pre par godina. Igra me je oduševila, nažalost nisam do skoro imao uslova za Fable II (pravljen samo za XBOX 360). Sada vidim da je izašao i treći pa me je zanimalo da li vredi preskočiti drugi i igrati treći.

Inače, slažem se sa tobom, prvi deo je fantastičan, ako je drugi deo barem upola toliko dobar, biću zadovoljan :slight_smile:

Fable II definitivno!!! Presao 2 puta, a da i dalje imam x360 opet bi ga presao :slight_smile:
Fable III nisam mogao nikako da predjem, a kec je ubedljivo najbolji…

Fable 2,trojku nisam probao jer je xgd3 :frowning: ali sam cuo da je ******…

Fable 3 nije XGD3, vec ima zastitu AP2.5 koja je prethodnik XGD3, ali moze da se reze na bilo kojim diskovima

zar je toliko tesko odigrati oba dela ? :slight_smile: Kreni od dvojke pa kad predjes probas i treci i to je to.

Trebas da odigras oba dela, pogotovo OBA dela u co-opu… To sto se prica da je Fable 3 ******, to je smesno… Igra je skroz ok, nije nesto neverovatno, ali je igra dobra…

Ok, hvala svima na mišljenjima.

Ma definitivno ću odigrati oba dela, nego me je zanimalo kako bi ih drugi ljudi uporedili obzirom da na stranim sajtovima vlada mišljenje da je Fable II neuporedivo bolji od Fable III (storyline). Ali definitivno ću igrati oba :slight_smile:

Ajde molim te uporedi ovaj tvoj post sa ovim isto tvojim.

Jel vidis neku nelogicnost i da li si i ti malo ovih dana presao na duvacke orkestre ili sam ja utripovao Ahahahaha…

Davide, ti moras da smanjis orkestre i da opet procitas post :smiley:
Kaze da je najbolji prvi, losiji drugi i najgori treci

Ne nego ti moras malo da pojacas svoje da bi shvatio :smiley:

Prvo sto je rekao je da je kec najbolji a da su i dva i tri bezveze a onda je rekao da su i dva i tri ipak dobri …,postovi su obrnuti kontas on je prvo napisao ovaj donji post pa onda gornji ja sam ih naopako citirao…?

Edit 1: Reci mi ponovo da ne vidis to sto ja vidim i pocecu da jedem mis i tastaturu…:D.

Edit 2: Deamone brze odgovaraj ne drzi me u ovom tripu…:D.

Ma, ko da je vazno vise, to je Milan, troll xbox foruma :smiley:

Meni su dobri i drugi i treći dio. Drugi mnogo bolji ali vrijedi odigrati i treći.