Koja od ove dve igre, prema vašem mišljenju, ima bolju priču?
Nisam igrao ni jednu od ove dve igre (davno sam odigrao samo Fable I). Vidim da velika većina smatra da Fable II ima neuporedivo bolju priču i dužu kampanju, dok je grafika (i to manjim delom) na strani Fable III.
To većina i kaže. Oni koji se malo više koncentrišu na priču tvrde to isto
Meni je jako važno da igra ima dobru priču. Čini mi se da, barem u poslednje vreme, proizvođači više pažnje obraćaju na neke tehničke detalje (u koje bih ubrojao i grafiku) nego na samu priču i ideju koja ona nosi…
Generalno oba su ****** u odnosu na Fable 1… Koji je izasao za Xbox 1, tako da je bolje da nabavis prvi deo i da ga odigras posto je igra podrzana na 360 ili ga odigraj na PC-u…
Kao što rekoh, završio sam Fable I pre par godina. Igra me je oduševila, nažalost nisam do skoro imao uslova za Fable II (pravljen samo za XBOX 360). Sada vidim da je izašao i treći pa me je zanimalo da li vredi preskočiti drugi i igrati treći.
Inače, slažem se sa tobom, prvi deo je fantastičan, ako je drugi deo barem upola toliko dobar, biću zadovoljan
Trebas da odigras oba dela, pogotovo OBA dela u co-opu… To sto se prica da je Fable 3 ******, to je smesno… Igra je skroz ok, nije nesto neverovatno, ali je igra dobra…
Ma definitivno ću odigrati oba dela, nego me je zanimalo kako bi ih drugi ljudi uporedili obzirom da na stranim sajtovima vlada mišljenje da je Fable II neuporedivo bolji od Fable III (storyline). Ali definitivno ću igrati oba
Ne nego ti moras malo da pojacas svoje da bi shvatio
Prvo sto je rekao je da je kec najbolji a da su i dva i tri bezveze a onda je rekao da su i dva i tri ipak dobri …,postovi su obrnuti kontas on je prvo napisao ovaj donji post pa onda gornji ja sam ih naopako citirao…?
Edit 1: Reci mi ponovo da ne vidis to sto ja vidim i pocecu da jedem mis i tastaturu…:D.
Edit 2: Deamone brze odgovaraj ne drzi me u ovom tripu…:D.