Extern (prenosivi) hard za komp

Da li moze da se externi (prenosivi) hard za komp. koristi za xbox360 slim kao eksterni, bez navedenog tutorijala ili bilo koje marke? Do sada je bilo reci za interni hard disk za komp. mene interesuje externi (prenosivi).
Ako moze USB zasto ne bi i on?

moze ali videce ti samo 16 GB kada ga formatiras, sem ako konzola nije JTAG onda ce videti ceo hdd bez problema

Konzola je 4GB ali ima uradjen JTAG, a imam povoljno neki eksterni hard za komp pa sam hteo da znam da li moze. A mora da se odradi formatiranje kao u tutorijalu ili klasicno? Moze bilo koja marka harda?

bilo koji hard moze vidi ovako najlaksa metoda, koristis ceo hdd sto verovatno i hoces, ubodi ga u konzolu udji u MS dash idi na njega pisace da ga formatiras tj CONFIGURE NOW odradis to on ce da vidi 16GB onda ides na REMOVE XBOX STORAGE ili kako vec da ukloni xbox particiju sa njega onda ce ti hdd biti ceo formatiran na FAT32 i posle udji u FSD i normalno ga koristi, zadaj mu putanje da skenira hdd, tj napravi games folder i ixbla ili kako god hoces i to je to, prebacuj posle igre cepaj vozi udri teraj :slight_smile:

I jos me zanima samo Serial ATA moze? I do koje velicine hard? Hvala.

vidi ovako, ako ces unutra u konzolu da ubacujes onda 2.5" hdd kao za laptop SATA naravno da bude maximalno je 2 TB, externi kacis na USB port, ako imas 3.5" kao za komp kaliscan hdd onda lepo kupis kuciste externo i ubacis onda ti on ide na USB posle toga

ti nisi ni naveo koji hdd hoces ili kako vec, ne znam kako je upakovan :slight_smile:

inace max podrzano 2 TB

za slim HDD ti ne treba case samo ga nakaci jer je konektor unutar konzole sata od PC i pasuje ko dupe na nosu :slight_smile:

Toshiba je. 500 GB. Bitno mi je da kopiram igre na njega i da nece kociti ako ih sa njega pokrecem.

kao sto rece M007P ako je 2.5" kao na laptopu samo ubacis u konzolu pasent direkt na konektore :), neki externi u sebi imaju 2.5" hdd pa mozes da izvadis ako su u kucistu, daj tacan model i sliku tog tvog da vidimo sta i kako

uvek mozes na usb da ga kacis to nije frka…

Nemem sada sliku ali znam da je 2.5. Znaci ako mu skinem njegovo kuciste i ubacim u konzolu on ce ga prepoznati kao interni?

bas tako, ali daj prvo model da vidimo o cemu se radi, pise na njemu valjda…

poslacu kasnije kada mi covek javi.

Isti je kao na slici to znam.

EDIT: Molim sledeci put koristi EDIT dugme, nemoj post za postom. Hvala

taj case otvoris i ubacis u konzolu formatiras na RGH/JTAG konzoli i cepas.

Hvala legende. Moze zakljucavanje.