Exoprimal dolazi u Game Pass Day One / 23. jul

2 Likes

Earth Defence Force sa dinosaurusima

Šta sve na ovom forumu dobije temu :joy:

2 Likes

Imaš mute opciju :wink:

Nema potrebe, ionako će da nestane sa liste za dan dva :joy:

Solidno izgleda. Igram nesto slicno trenutno. Probacu. :+1:

Šta to igraš?

1 Like

Bojao sam se ovog pitanja jer cim sam napisao skontao sam da i nije bas slicno. :joy: Isto wave shooter, samo se pucaju alien bube umesto dinosaorusa, verovatno me na to asociralo. Svakako fun. VR igra inace. :upside_down_face:

3 Likes

Ovo je ona igra koja kad je prvi trejler prikazan što su svi mislili da je konačno novi Dino Crisis. :grin:

Čudi me da nije neki hejt na sebe navukla samo zbog toga što je lažnu nadu dala.

Svi su digli ruke od novog Dino Crysis da nemaju ni mrvu energije da se nešto posebno dure na Capcom.

Sve sto sam odvek zeleo od zivota, zaista. :slight_smile:

2 Likes

Dosta pomešano sa hero shooterima

Koliko vidim ima par klasa: tank, assault, support/medic i po nekoliko abilitya po klasi plus ultimate. Mislim besomučno tamanjenje zverova koji dolaze u talasima može da dobije par sati pažnje od mene :t_rex:.

1 Like

Open beta dolazi 17. Trenutno press ima pristup:

Probao sam betu. Ako zanemarimo blesavu priču, ostalo je solidna 3rd person hero pucačina. U svakoj misiji se bore dva tima ko će je pre završiti. Zbog toga je dobro napraviti pravi balans između attack-tank-support uloga. Sve klase imaju nekoliko različitih exomech odela na raspolaganju, pa svako može naći nešto za svoj stil: melee, ranged ili sniper.

Gameplay je vrlo dobro urađen, napucavanje nije ni u jednom trenutku dosadno, dok su abilities zabavni a Overdrive potez može da bude ključan.

Na prvu je malo teže razaznati gde se šta dešava od silnih efekata, ali vremenom se uđe u fazon odakle dolazi opanost i šta je trenutni zadatak u misiji.