05.10.2010 nam dolazi jos jedna akciona avantura od Namco Bandai-a - Enslaved: Odyssey to the West , smestena u postapokalipticni svet. Ne ocekujem nista revolucionarno, ali mi se cini da ce pruziti odredjen broj sati fine zabave.
Meni deluje dosta zanimljivo,probacemo
zanimljivo da sam ja opisao ovu igru pre jedno 4 meseca, ali nema teme. admini? :?
Sabotaza ;;;
Prokletsvo:emoticon-0111-blush
hm… tražim, gledam, prevrćem kamenje… nema
jesi li sigurno na ovom forumu to pisao???
@ akiris mozda si sanjao :OO
Ja sanjam mnogo cudne snove, tako da je sve moguce
@akiris
Niko ti nije obrisao temu.U pitanju je verovatno bio post 359 u temi XBOX 360 vesti i informacije
http://www.xboxrepublika.com/xbox-360-video-igre-i-vesti/292-xbox-360-vesti-i-informacije-18.html#post19136
Hm mozda je u okviru neke druge teme, zatrpan novim (verovatno besmislenim) postovima…
edit: Pekisa car.
hvala pekisa, bilo je to pre pola godine
Nariko je bolja riba
Jeste, podseca na nju, imas pravo.
|Od tvoraca igre Heavenly Sword(PS3 ekskluziva), stize nam “story driven” akciona igra pod nazivom Enslaved. Radnja igre je smestena 150 godina u buducnosti u post apokalipticni setting, ali ako niste ljubitelji post apokalipticnih settinga i cyberpunk-a, ne ocajavajte, zato sto iako u buducnosti igra izgleda kao fantasy okruzenje. na zemlji je ostalo nesto vise od 50.000 ljudi smestenih u Sjedinjene drzave (gde bi drugde), i podeljeni su na lovce na ljude (slavers) i bezpomocne ljude koji se skrivaju od njih. naravno nasi junaci bivaju zarobljeni (otud i ime igre). Glavni protagonisti igre su momak Monkey i devojka Trip, koji ce zajedno izboriti svoju slobodu. Inace za pisanje price u ovoj u igri unajmljen je Alex Garland (28 days later) a glumac Andy Serkis (Golum) je unajmljen da radi motion capture za Monkey-ja. Igra po izvodjenju mnogo podseca na zadnji deo igre Prince Of Persia (ne Forgotten Sands). Vi vodite Monkey-ja dok Trip ide zajedno sa vama. Ako ona umre, umirete i vi. Igra je potvrdjena za Xbox360 i PS3 i izlazi u oktobru ove godine.
Screenshotovi:
sad mi je dusa na miru
- 1 , a jos izlazi na moj rodjendan pa eto razloga vise da je nabavim.Mada deluje mi da ce biti dobrih fora vezanih za sam gameplay i ponasanje likova.Bice ovo zabavno za igranje.Nadam se samo da sama borba nije previse automatska posto sa snimaka ne moze da se zakljuci sta sve treba da radi igrac da bi izmlatio bilmeza.
- 1 , a jos izlazi na moj rodjendan pa eto razloga vise da je nabavim.Mada deluje mi da ce biti dobrih fora vezanih za sam gameplay i ponasanje likova.Bice ovo zabavno za igranje.Nadam se samo da sama borba nije previse automatska posto sa snimaka ne moze da se zakljuci sta sve treba da radi igrac da bi izmlatio bilmeza.
btw oni koji su je videli (mislim na gaming sajtove) govore da je ovo uncharted za xbox360 (sa graficke strane)
pa jel moguce da niko nije probao demo koji je izasao?
ja sam bio skinuo i probao i prosto sam se odusevio sa igrom. ko ce docekati jos 9 dana do zvanicnog izlaska?
ajde javljajte vase utiske. za one koji neznaju demo se nalazi na trakeru bitsoup i na xbox360iso…
Meni po pozadini izgleda kao Darksiders :)…volim ta postapokalipticna okruzenja :)…a i kanda mi malo izvedba lici na Prince Of Persia.Sa ovim plavim letecim tanjirom me mnogo asocira na one plave kugle koje sakupljas da bi obnovio ona cetri pecata.
ja sam krenuo da skidam sinoc al mi net rikne na 96%, popizdeo. skinucu danas pa probam i javljam utiske. BTW welcome back kornjaca
okruzenje ekstra izgleda …pogotovo ovaj dio kad ganja nosoroga na pjatu pa ono okolo pada bash ekstra…evo neka igrica da je ocekujem u narednim danima do moh-a…