Emulator za pokretanje XBOX igara na XBOX360

Kao sto naziv teme kaze ovde sam postavio emulator za pokretanje nama dragih originalnih igara sa prvog XBOX-a.

MEGAUPLOAD - The leading online storage and file delivery service

Pokretanje ovog update je prosto i jednostavno:

Sve sto treba da uradite je da otvorite NERO narezete xex fajl kao data dvd ubacite u konzolu, kada se ucita disk pisace vam PLAY GAME kliknete tu idete na continue i krenuce update i kroz par sekundi imate istu konzolu ko i malo pre samo sto ste sada u mogucnosti da igrate i igre sa xbox keca.

Pa bi ovim putem zamolio administraciju da ovo stave u Sticky da bude svima vidljivo i svima dostupno da se skine.

Jer pojedini ljudi su banovni sa Live pa nisu u mogucnosti da se ponovo povezu na isti da bi pokupili update sa istog a na oficijalnoj stranici Microsofta je ovaj fajl obrisan a sto to samo oni znaju.

Ovo sam licno kod sebe isprobao i radi (jer ubacivanjem beta kinect dashboarda sam izgubio totalno emulator i nisam mogo nista da igram), pokrenuo sam kao test prvi Fable - The Lost Chapters i Prince Of The Persia - The Sands Of The Time (prvi pop iz serijala).

Ovaj emulator sam trazio dosta dugo ali nisam uspevao da ga nadjem jer nije bio pod imenom kojim sam ga sada nasao.

Pa eto sada imate emulator i nadam se da ce nam administracija sajta biti naklonjena i ostaviti ovo da moze i drugima da posluzi!

Hvala svima i uzivajte.

1 Like

Lepa tema!
Mene je jedina mana sto je mnogooo, ali mnogo! Xbox1 igara u NTSC a malo u PAL.

mislim da ce ovo obradovati dosta ljudi. Evo primera kako treba jedan gold member da se ponasa, vi lenji “zlatnici” !W!

cast izuzecima naravno :da:

Osecam se prozvanim… meh… :stuck_out_tongue:

Svaka cast Kornjaca… Super tema…

hvalaaaaaaaaaaaaaa. za ovim kmecim duze od godinu dana.

stvarno korisna stvarcica,a znate li mozda da li postoji neki adekvatan emulator i za PC?

mani se, navuci ces sebi kontigent virusa, ni taj slem ti nece pomoci sto imas na avataru :smiley:

Nisi bio jedini koji je ovo jurio, ja licno imam jedno 7-8 igara koje su mi stojale ali sa ovim sam resio svoje probleme.

i sad te ledja vise ne bole :smiley:

ajde sad svi da probate Ninja Gaiden Black, po meni najteza igra koju sam igrao u zivotu…
al mamicu joj njenu, kako je dobraaa, stalno vuce al je teska, vise sam puta video Game Over u ovoj igri nego zajedno u svim igrama za ovih mojih 20 godina staza gejminga. Preci cu je pa makar mi to bilo poslednje, i onda necete znati gde sam otisao zato sto to niko ne zna. (no one knows where ninja goes), jel tako ninja? :smiley:

i da da zavrsim s offtopicom, dok igram Ninja Gaiden Black, ljudi ja uopste nemam osecaj da je to last gen igra, sem malo kockastih rendereovanih animacija…

Hahaha verovatno si u pravu,secam se da su jos i emulatori sa PSX-a bili puni virusa,ipak i sam emulator i ROM prestavlja “plodno tle” (sasvim se kulturno tu mogu upakovati a da se postigne zeljeni efekat:OO) za razvoj raznih bakterija,virusa i ostalog shitware-a… :smiley:

Nego zna li ko da li je onda bar moguce,tj da li postoji neki valjan,posto sam probavao duze vreme da nesto iskombinujem sa emulatorima za PS2 ali gotovo ni jedan da radi kako valja pa sam na kraju digao ruke…

ima nesto, pojavila se svojevremeno verzija god of war 2 za pc, koje je bila preradjena da radi na kompu, a nju je terao neki emulator. u svakom slucaju igra je zahtevala masincinu ali je radilo. doduse u pitanju je bila ruska verzija iako je voice acting bio na engleskom

Jel ovaj emulator legalan? Pitam zato sto stalno visim na live-u, pa da mi ne stigne neka poruka od mikrosofta tipa kao ‘‘your console is banned…’’ :slight_smile:
e da i hvala puno!:slight_smile:

Pa ovo je emulator za one koji su banovani ili ne idu na live, jer ako s na liveu cim pokrenes neku xbox igru emulator ce se sam skinuti

Da li ovaj emulator cita i kopije i da li moraju da se rezu na dual disk ili mogu i na obican dvd?

mora na dual layer

@duschan
Hvala, nisam ni imao pojma :stuck_out_tongue:
Imam Halo 2, koji sam probao da igram pre par meseci. Ali mi nije radilo, trazilo je hard disk. Koji nemam,a save-ovi su mi na usb-u.

E da, ne mozes instalirati emulator na usb, mora hdd…

Pitanje : da li je ovaj emulator siguran zbog Live-a? Pitam to jer nisam na Live, bar ne za sad, a imam u planu da budem u skorije vrijeme pa da ne bi bilo kakvih problema kasnije zbog ovog emulatora.

Skinuo sam Fable I pa me da odigram “samo da me zelja mine” :slight_smile:

Jel mogu da me banuju ako pokrenem ovaj emulator i kopiranu igru???

Da li moze neko da objasni postupak za prebacivanje xbox.iso na duble layer ?
Da li je u podesavanju za ImgBurn: Tools - Setings - Write - Sector in L0 = 1913760 ili neki drugi?
H V A L A !!!