Elden Ring {MT}

Ja sam 89lvl ali im ne pravim neki dmg. Do sada ni jednom nisam stigao da oborim prvog dok ne dodje drugi. Problem je što ni bleeding ne deluje na njih… Rip katana users.

Pali Gargojli muahahahahahaha

Mene je kod Radahna samo onaj inicijalni beam ubio jedno 15 puta😂 jer mage=one shot. 5 puta me ubio beam dok nisam skontao sta se desava i jos 10 dok nisam skontao kako da prezivim, posle me je on sam ubio mozda dva tri puta. Ali taj pocetak, uuu vidi pustinja, denge. Sta je ovo bre, denge, and so on

2 Likes

Isto, a one shot mislim da je inače, bez obzira na build, pošto je i mene a bio sam sivonja u tom trenutku :joy:

1 Like

Inače nisam napomenuo da sam opet promenio build :sweat_smile:
Vratio sam se na dex/int ali ovog puta je dual wield katana. Uchi u levoj a moonveil u desnoj ruci. Fino radi posao za sada a nisam preterano squishy.

Samo da prijavim da sam poceo sa igrom. Milsim se kad mi vec lezi Woo Long daj onda da igram pravu igru.

1 Like

Vrlo verovatno ce ti biti jedna od najboljih ikad

1 Like

Ja jedva čekam njegove utiske kada krene da pegla protiv ozbiljnijih bossova :grin:

Ispravio sam. Aj da nam se @Dacha ne naljuti, malo se salimo. Po meni je Elden ring najlaksa souls igra, iako je to daleko od lake igre

4 Likes

Danas sam dosta cepao igru i istrazivao svet. Sta znam, meni ova igra nije nista posebno. Bos do bosa, bos do bosa a izmedju ubacen sadrzaj da bi stigao (pogadjaj gde) do sledeceg bosa. Mogli su ime igri da daju Boss Fights.

Sad si najebo :joy:

Padoše zlatni Godfrey i Kralj Morgott. Na put ka planini dzinova!

3 Likes

4 Likes

Pa, jos malo i teta Malenia :joy:

Ako se vratiš nazad u tu boss arenu, pojaviće se NPC invader koji ima interesantan armor set.

1 Like

Ja se nisam ni vratio, samo sam počeo da mlatim ono biće koje ostane u areni :joy:

Ne bih ni ja znao da nisam pročitao guide. Mou misliti šta sam sve propustio…

Ja sam slučajno, posle borbe, vidim nešto gadno stoji na sred, opalim par puta kad ono :joy:

25 sati sam u igri i pocela je opasno da me vozi. To je taj prepoznatljiv BOTW efekat kada lutam i israzujem bez preteranog cilja. Vidi se da su inspiraciju trazili u pomenutoj Nintendo igri. Poslozio sam nekoliko bosova ukljucujuci Margota. Zapalio sam iz dvorca jer sam skapirao da nema tamo sta da trazim dok dobro ne ojacam. Sekira +3 me slusa te sam trenutno 33 level. Istrazujem juznu stranu, igra je konacno kliknula i idemo dalje

5 Likes

Planeta :joy:

4 Likes