Elden Ring {MT}

Ima li negde varijanta za Xbox da se kupi dlc ( kod ) za dlc, a da nije bas full price. Nasao sam na cdkeys za 3800 najjeftiniji

Uzeo sam igru na steam..

Veterani, dajte neke opste smernice, nikad u zivotu nijednu souls igru nisam igrao.

Isto tako i ja prosle godine, mislim da nema pogresan build kad prvi put igras, ali kako budes pobedjivao bosseve, sve ce te vise i vise vuci da igras. Ja sam tek posle pola poceo da uzivam i do kraja bio odusevljen. Mozda ce ti neko dati bolji savet ali budi strpljiv i malo istrazuj :slightly_smiling_face:

1 Like

Za početnike stg build je najbolji build. Rokaš vigor, stg i povremeno end zbog mogućnosti da nosiš teže oklope. Gledaj da ti je equip load makar medium, nikako heavy i peglaj. Ostalo dođe vremenom na svoje mesto.

2 Likes

Ma ajde. Ti si MH veteran. :joy:

Boss borbe će ti delovati “poznato” s obzirom da su slične i u MH.

Cepaj endurance, to je za staminu i eq load. A bez stamine si mrtav tako da od viška ne boli glava. Light ili medium roll…bolje ovaj drugi pošto sa light si previse staklen i umiraćes još brže.

Mada posle odredjenog bossa…dobijes Larval Tear i mogucnost za respec…tako da ćeš biti u prilici da menjas build. Nije kao u nekim ranijim delovima gde je to perma.

Istražuj, lutaj. Skoro svaki weapon ima svoj move set. Tako da ćeš naći nešto što ti odg.

Bloodhound feng mi je početku bio op. Ne sećam se gde ga nalaziš. Ali ako naletiš na njega, cepaj s njim u početku.

Ne znam da li ćeš igrati sa štitom ili bez? Ima svoje prednosti, pogotovo ako si nov igrač. Pojedini imaju 100% phisical damage reduction. Tako da dok blokiraš, obični (fizicki) napadi ti ne mogu ništa. Što je veoma koristno u mnogim situacijama.

E sada tu ima jedan momenat sa skilovima. Ali to samo ako budeš furao štit. :joy:

1 Like