Pozdrav svima,kupio sam xbox pre nedelju dana Xbox 360 Jasper 120 GB crni,cip LT 3.0 za sad imam samo UFC od igara :(-o pa razmisljam da li bi mogao da rezem sa ovim dvd-om na racunaru u pitanju je Atapi iHAS122 i da li igre do 5 gb mogu da se rezu na verbatim diskove od 4 gb?
hvala unapred pozz
Mozes da rezes sa tim rezacem, sto se tice igara do 4 GB ja mislim da ipak moras da rezes na Dual-Layer diskove.
Pogledaj ovde:
http://www.xboxrepublika.com/tutorijali/6836-burnermax-payload-tool-v0-15-a.html
Za ostatak pitanja:
Pitanja oko rezanja diskova
Imas tu vise stotina pitanja i odgovora na sva tvoja pitanja…
Mozes na tom rezacu da rezes sve igre, a bilo koje velicine da su igre, moraju da se rezu na dual layer disku
hvala vam moze lock
e da je jos 1 jedno pitanje
igre koje nisu xgd3 da li mogu na neki drugi od 8 gb a da nije verbatim?
Mogu, ali je naravno, Verbatim preporucen, zbog kvaliteta
Sad sam malo pretrazio,ja sam iz bg-a/zemun pa gledam najjeftnije da prodjem da kupim cd-ove pa sam video da kazu kod doma omladine za 120-130 din?
Da, tu većina kupuju diskove
kako da znam da li je igra xgd3 i u cemu je razlika izmedju PAL i NSTC posto sad gledam na torrentima pa da znam sta da skidam
Pise ti. Ako je konzola kupljena u evropi onda pal.
Sent from my GT-I9001 using Tapatalk 2
Kada provuces kroz ABGX ti kaze, a Pal i NTSC su ti regioni, u zavisnosti od toga gde ti je kupljena konzola ona vid samo Pal ili NTSC, a posto je verovatno kupljena kod nas, onda cita Pal regione i onda skidas i igras igre na kojima pise Pal ili Region Free, koje se mogu igrati na bilo kom regionu
ok to je to nemam vise pitanj hvala vam