Dota 2 je izašla!


Duga beta faza svima nama dobro poznate igre Dota 2 je konačno završena! Igru možete besplatno skinuti na Steamu, ali za igranje moraćete malo da sačekate. Lansiranje igre vršiće se u talasima da bi se osigurala stabilnost servera kako bi svi uživali u igri bez dc-a, laga i ostalih gluposti.
http://blog.dota2.com/ - oficijelni sajt igre
http://store.steampowered.com/app/570/ - igra na Steamu

samo 568-mi u queue za download

Brace yourselves, noobs are coming

Misliš newbs? Nisam video da nedostaju dok je bila beta. Moraš nešto dugo da igraš i da i dalje nemaš pojma da bi bio noob.

Urnebesno mi je kada neko napiše nešto na ovu foru, pogotovo za igre poput DOTA ili LOL, gde ti bukvalno treba radni staž od par meseci da bi znao da igraš

Mislim

Voleo bih da je tako, ali naravno, u praksi to nije tako i nikad nece biti. :slight_smile:
E sad, to sto dosta ljudi smaraju na foru noobs ovo noobs ono, to mi nikad nece biti jasno. Svi su kao pro, a ostali su nubovi. :slight_smile:

Nisi spomenuo da je izasla i za linux :slight_smile:

Zasto dota ima samo jednu mapu? To sam se pitao i u beti…

To je razlika izmedju MOBA igre i strategije. Moba obično ima jednu mapu koja se igra 5v5 i tu igrači biraju 5 od 100+ heroja (svaki heroj po 4 moći ima otprilike), i onda sklapaju za svog heroja iteme kojih takođe ima mnogo.

Zato sto je to dota. Dota je mapa za warcraft 3, na cijoj ideji sve mobe pocivaju. Dota 2 je igra zasnovana na dota mapi iz vorkrafta gde je jako malo stvari osim vizuelnih/audio aspekata izmenjeno

Mnogo iritira ovaj tutorial na pocetku , meni se pojavio nemam pojma kako izgleda da ga nisu iskljucili tada za stare igrace. Dobra stvar je da su novi igraci na drugom serveru pa tek posle par partija mogu da udju u matchmaking sa starijim i boljim igracima.

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk

Bogami i pored toga ima idiota na pretek

Meni ne radi moja graficka ne moze da pokrene teksture pa mi je sve zeleno…Inace probao sam je kod druga odigrao sam tut i par partija…I mislim da je puno teza nego LoL…Nekako LoL je bolji od dote 2 mislim mogu lepo da se snadjem i to…Ali je dota 2 isto dobra igra.

Tvoj post je netacan i nema smisla.
Btw Dota 2 > Hon > dota 1 > SVE > APSOLUTNO SVE > LOL

Ozbiljno? Opet počinjete tu priču? Svako ima svoj ukus, to je to, nema tu previše priče, nekom je LoL bolji, nekom Dota, a neko mrzi sve igre tog tipa, zašto je to bitno? I zašto mora stalno neko da napiše komentar tipak LoL>Dota ili obrnuto?

Po tezini stoji HoN > DoTA 2 > LoL

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk

A Fable je najteži RPG od svih i Deadpool najozbiljnija igra ikada. Zadržite diskusiju na Doti, nema potrebe svađati se oko toga koja je igra komplikovanija. Kome šta odgovara, neka igra.

Sve MOBE su iste težine. Samo je pitanju u kojoj je najlakše osnove naučiti.

Po tezini da. Ali meni je dota 2 ipak zabavnija. Hon sam cepao sa ortakom u igraoni pola god plus gajbi nekih 180 sati, kad sam krenuo dotu 2 nekako nisam mogao da se vratim

Sent from my GT-S6500 using Tapatalk 2