DOOM ETERNAL - Doom Hunter Reveal Gameplay (QuakeCon 2019)

Lepo je sto kapitalizuju uspeh Doom-a, ali sve je nekako vec vidjeno…

Licno mi malo zao sto su zagazili jos vise u taj karikaturalni, 90s shooter pravac s dizajnom. Znam da sam jedan od retkih kome se Doom 3 svideo, al meni su bas legli realisticni demoni i okruzenje.

Doom Eternal je susta suprotnost, stripski senzibilitet procedjen kroz filter mega-talentovanog art odeljka. Cak i kad mi estetika licno ne lezi, oseca se da su to pravili majstori zanata.

Na temu gameplaya, deluje mi kao da ce prosiriti arene i alat kojima slayer raspolaze, i sve okrenuti vise na arkadno jurcanje kroz nivoe nego na nekakvu, jel te, ‘pricu’. Dakle isto ko prethodni put, samo jos vise svega. Mozda ce biti prezasicenje i deja-vu, a mozda ce biti savrsena kristalizacija doom iskustva. Jos ne mogu da procenim.

Al svejedno jedva cekam.

Meni je DOOM 3 bio super. Presao sam ga bar 4 puta sigurno, sa ekspanzijom. I secam se da smo se ukenjali zivi dok smo igrali, a grafika je bila toliko jaka da se konfiguracija racunara u igraonici vodila sa pitanjem: “Jel ima doom 3?”. S obzirom da je to bio i prvi Doom koji sam igrao, kada je izasao Doom 4, malo me je smorilo sto nije vise u horor elementu, ali ga svakako igram kao lud. :slight_smile:

1 Like

Zadnjih par godina(moze se reci i za cijelu generaciju) manjkamo sa horror igrama(mislim prave horror igre(tipa outlast, re7 i slicno, koje vas ukenjaju, ne days gone ,re2 i slicno gdje je samo tematika horror)), bas bih volio vidjet neki dobar hororac na ovoj generaciji.

1 Like

Svaki doom jedva cekam. Samo mi se ne svidja ovo na otvorenom. Vise volim hodnike i mrak a ne ove Aladin budalastine, skoci, skoci duplo itd…

haha :smiley:

Ma kada upalim doom ne treba mi skakanje! Samo zelim da vidim nekoga na kraju moje dvocevke i udri!
To je doom!!!
Nista manje i nista vise.