Drage XBR kolege, gejmeri, poceo sam da stream-ujem uzivo video igre! Dodjite da se druzimo,chatujemo, i gledate mene kako fail-ujem u raznim igrama! Gore postavljeni link je moj stream, voleo bih kada vam je dosadno i ne znate sta cete sa sobom, lepo dodjete na moj stream i uzivate!
Ako nemate profil na twitch-u mozete ga napraviti za nekoliko sekundi, vrlo je jednostavno. Voleo bih kada bi vise vas doslo na stream, em sto bi se vi druzili medju sobom putem chat-a, em bi meni pomogli da dobijem partnership!
Igram na xbox-u, uglavnom gears of war 3. Da secka zato sto imam los upload, ali jos uvek tragam za nekim boljim kvalitetom. Tako da se jos igram sa opcijama. Za sad teska situacija, jer moram da biram izmedju dobre slike i loseg fps-a, i lose slike i dobrog fps-a.
Ali uskoro povecavam upload na adsl-u, pa cu ga lepo metnuti na 480p i radice ko zmaj.
Braneta mi ne dirajte! Salim se, sutra namestam mikrofon! Bice super!
Ajde ljudi, mislio sam da ce vas biti vise na stream-u!? Nekoliko vas se pojavilo, Akiris, Barison, iKaran, a ostali? Ima vas mnogo na forumu, ako vam se ne gleda stream niko vas ne tera, ali bilo bi super kad bi hteli da follow-ujete, mnogo bi mi pomogli!