DJI Phantom 4

Da li vredi kupiti ovaj dron za 173,500,000 dinara? Brat bi kupio,a u veeeelikoj je nedoumici. Kazite mi ako moze i kako da formiram glasanje,a ako ne moze nek svako napise da,ne i razloge.

Imaš dronove za manje pare, čak sam video neki MS dron od 7000 dinara. Ali mislim da dron nije vredan za ovdašnje uslove, što zbog nekih ljudi koji bi pomislili da je neki leteći tanjir i probali da ga obore, do toga ako se nalaziš u nekom području gde duva košava može lako da se desi da ga oduvao vetar i da ga nikad više ne vidiš.

Dobro vece Daemone. Long time no see. Nisam siguran da li ce ovaj tekst uopste otici zbog bana… mozda i hoce. Nekako se razvodnilo sve otkad mene nema, forum postao… meh. Am I wright? :slight_smile: Ban knife ostar? :slight_smile:

Senpai? Otkud ti? Ako hoćeš da nastavimo priču od pre skoro dve godine, tvoja tema je još otvorena, ili napravi neku novu, ali nemoj da spamuješ čoveku temu. Ako imaš neki savet za dron dilemu, super, ako ne, imaš druge teme. A za banovanje? Uvek ima vremena za to.

To je najbolji dron koji postoji po meni, ako planiras da se igras po dvoristu nisko da ako ces nesto vislje i dalje moraces da ga registrujes u supu i da trazis dozvole. Od onog problema sa utakmice uveli su takva pravila i zakon da je to strasno tako da moras se dodatno informisati.

Ne spamuj tuđe teme.