Dishonored

Pored Skyrim-a Bethesda je najavila da će izbaciti igru akcionu stealth igru Dishonored na kojoj radi studio Arkane. Igra bi trebala da bude slična Hitman-u gde ćete vi birati kako će se radnja odvijati. Imate mogućnost da ko Rambo uskočite i potamanite sve ili da se polako šunjate do vaše mete i da pritom ne ubijete nikog u vašoj blizini.

Igra bi trebala da izađe sledeće godine za PC, Xbox 360 i PS3.

Kad dođe neka nova informacija update-ujem prvi post.

Edit By Predator1211
Napisao clan Nemesis:

Izdavac: Bethesda
Razvojni Tim: Arkane Studios
Zanr: Hibridna mjesavina FPS-a i RPG-a
Platforma: Xbox 360, PS3, PC
Izlazi: Ljeto 2012

Izdavac Bethesda je na ovogodisnjoj QuakeCon konferenciji, koja je pocela 4. avgusta, a zavrsava se sutra, objavila novi set screenshotova Dishonoreda, akcijskog stealtha iz prvog lica na kojem, pored ostalih, rade i neki od kljucnih dizajnera Half-Lifea 2 i Deus Exa. (mislim da ce Son of a Gun skakati od srece kad ovo vidi )

Konkretno, Viktor Antonov, odgovoran za City 17 u Half-Lifeu 2, stavio je svoj vise nego ocigledan pecat na izgled grada u igre, u što se možete uvjeriti pregledanjem priloženih screenshotova.

Dishonored će inače biti mjesavina RPG-a i akcije, a igrac preuzima ulogu ubice sa natprirodnim moccima. Gameplay ce biti nelinearan, ubica ce razmeksavati srca tuznih domacica ili tjerati zemljoradnike u ocajanje sistemom moralnosti, a misije će biti moguce završiti na nekoliko nacina.

Izlazi u ljeto iduce godine. Buduci da igru prave autori Arx Fatalisa, Arkane Studios, očekujemo odlican proizvod i zanimljivom pricnom kao i gameplayom

bice ovo odlicno u svakom slucaju u najavi! =D

Prvi screenshot i detalji.

Dishonored is about assassination. You play as Corvo, legendary bodyguard to an Empress. Gadgets, supernatural abilities, skill with weapons and stealth makes you an exceptional killer, but it’s up to you to choose the means by which you dispatch your targets. A ‘chaos’ system will measure your approach, recording the amount of carnage and collateral damage you cause as you carve a path through the steampunk world. GameInformer call the chaos system a “behind-the-scenes element that affects story decisions without punishing the player or pushing them to play one way or another.”

Igra izlazi 9-og oktobra…