Šećer mi savršen, tako da samo masno da smanjim
Sto bi reko moj cale, bolje da umrem ko covek nego da zivim ovako
Ej ma nije problem umiranje, negon zivot sa dijabetesom ili slogom.
sry na kasnom odgovoru, ja je igrao sad za “early beta” , probao par bildova sa barbarianom, sviđa mi se, od grafike i UI preko mehanike i animacija i pokreta, sve radi fluidno, nema kočenja, nisam nikad čekao više od minut kad sam se logovao, digao barba na max 25 lvl, isprobao jedno 3-4 bildova, sve je ok, iskreno, zaključio da nemaju toliko važnu ulogu sami skillovi koliko “tunovanje” same opreme,iskreno rano je da se priča za kasnije, ali sviđa mi se, uzao sam plat edition preorder preko arg shopa (69,5e) što mi je bilo ok. Diablo izlazi jednom u 10 pa i više godina tako da…Neki naši već pravili Benchmark guild, tako da sam ušao da vidim opcije i tog zadovoljstva kako izgledaju, super opcija za voice chatove unutar same igre, tako da discord i ne mora da se poteže… videćemo sad sledeći vikend kako će da bude, verovatno ću probati necromancera, mada mi barb pije vodu za sada
Neka prica ko sta hoce , koliko god da osporavaju konzolu, Series S je meni zver, za malo para kakve performanse daje.
slažem se, imao je pre series x i ništa joj nije falilo, terala sve što sam probao bez zamerke.
Od danas je open beta dostupna svima, ako nekoga zanima.
Ali ti treba pre-order code, ne?
To je bilo za early access.
Na PS5 krece od 5 sati popodne. Verovatno je i za ostale slicno ili isto vreme. Ali igra moze da se skine da znate.
ma prebacit se na Novi Zeland, pametnija posla svakako nemate
Probacu je na PS5, tu ne radi fazon NZ. Mada i ovako mi je na PC NZ oduvek .
Baš mi je krivo brate
Pitanje za sve. Da li je neko probao Diablo na PS5 sa misem i tastaturom?
Nisam probao, al sam na više mesta čuo da je igra osetno dizajnirana za kontroler.
Razmišljam se dal da probam betu, al onda se setim kako moraš da loguješ svoj blizzard account i smorim se. Ne sećam se jel tako bilo i za D3, a verovatno jeste. Ko će sad time se bakće samo za betu. A opet, diablo je to.
Ma bez misa nemam zelju ni da pokusam.
Onda Mare na Gugl pa ukucaj, brže ćeš dobiti odgovor za svako pitanje
Gugl ne može da mu pruži pouzdane informacije kao što mogu Nudl i MikiBanterovski