Diablo 3

Ovo je copy paste sa drugog foruma gde sam postovao. Jako sam razočaran jer sam očekivao mnogo, tako da unapred, izvinite na mom prostom rečniku i očiglednom hejtu i frustraciji u sledećim redovima ovog posta.

Bože zašto?! Zašto su ovo uradili?!

Ovo je najveće razočarenje IKADA koje sam ja odigrao, ne računam DNF (to nije igra)… Ne znam odakle da počnem svega mi…

Animacija kada te neko udari NE POSTOJI, nego zasvetliš kao novogodišnja jelka!? WTF!?! Animacije karaktera su užasne, grafika da ne pričam, sve na max, AA uključen vsync da ne bi postojao tearing, igra leti ali tako BLEDO izgleda da je nešto neverovatno. U trenucima imam osećaj kao da je cell shaded tehnologija a ne neki njihov uber ovo ono engine koji su sami napravili. Nemam osećaj da imam diablo, dobijem ga, kada uđem u grad prvih par sekundi, kada neka nakaza ispusti nešto i čuje se onaj zvuk i animacija kortljanja do zemlje, tada me opiči nostalgija. Sve ostalo, pa bukvalno kao da su izvukli iz WoW-a 90% stvari…

Najbitnije Wizard (Sorcerer u dvojci) NEMA MELEE ATTACK, ej NEMA MELEE ATTACK!!! Mislim šta koj ***** bre?! Pa da li je moguće, i necromancer i sorcerer su imali melee u dvojci i u kecu i sve a ovde nemaju, šta otkrili su ameriku ako su to izbacili, što onda koj ***** nosim oružja, da mi određuju brzinu primarnog klika i obične magije?! Ma DAJ!!!

Nema drag and drop spell-ova u quick slot nego se isti otključava levelima! Ok što se otključava, da kažem pametno ali beskorisno (jer i u dvojci ni za šta ti nisu služili slotovi dok ne dobiješ magije), nego što nema drag and drop nego nešto nakazno novo ubačeno neke strane nešto tražiš glupost, ne vidim *****i skill tree!

**Svetli mi! YOU GOT ACHIEVEMENTS!! NEW RECORD!!! CHECKPOINT!!! Pa jel igram Ken Block Dirt 3 ili igram Diabla majku mu ***** :frowning: **šta napravili od takve divne i savršene igre, koraci unazad, milje unazad, najveće razočarenje.

Da se igra ne zove diablo nego nešto drugo bilo bi ok, ovo je sakaćenje nečega šta su postavili pre 10+ godina. Jel sam 10 godina čekao na ovo, na ovo razočarenje od igre?!

Mnogo sam tužan i razočaran. MNOGO sam očekivao, možda mi je i ovako prvo iskustvo kada sam startovao i igrao malo, ali toliko toga nedostaje šta je pre bilo i zamenjeno je nečim retardiranim da je to prosto neverovatno. Pljuju po slici Diabla koju je Blizzard stvorio tako davno. Nisam hteo da probam betu baš iz ovog razloga, iz neverovatnog razočarenja koje bi usledilo ukoliko mi se ne bi svidelo jer sam već pre-orderovao igru na Blizzard-ovom sajtu. Ali ovo je… Tuga i sramota…

Diablo 1 sam prešao preko 10-15x, grindovao lika jer je bilo ultra zarazno, predobro, nešto šta niko nije uspeo to tada (a bilo im teško) da naprave.
Diablo 2 sam prešao do 10x, sam sa ortacima, kako god, igrao ga kao nezdrav, prešao sa par klasa kao i expanziju, ne znam uz koju sam igru više vremena proveo. Našao sam jedno oružje, ne sećam se imena, niko ga nije našao pre ni posle mene, kada sam izgubio sejvove, plakalo mi se… Možda sam i plakao, ne sećam se.
Ovo kažem jer smatram sebe kao nekog, diablo veterana i fana, nisam hteo da pišem da gledam trailere i sve to, hteo sam pozitivno da se iznenadim a ono totalno suprotno.

Izometrijski WoW skoncentrisan na coop i single player kampanju. To je ovo…

Ovo sto si napisao je blasfemija. Siguran sam da full igra ne moze biti ovako nakazna, bar se nadam jer ne mogu da verujem da blizzard to moze da uradi posle svega. imam sigurno 30-ak playthrough-ova diablo 1 i 2 sa sve expanzijama, u mrezi, sam, kako bilo, i ovo ne bi podneo…

zasto je bilo tesko da ostave izometrijski hack and slash sa 40404857753 oruzja i to je sve sto smo zeleli uz malo nove price.

pre nekih pola godine neki lik je isprobao neku leakovanu verziju i iste ove probleme je naveo sa zakljuckom da je pisljivi Torchlight skoro pa bolji. Niko mu nije verovao…

Auh. Kakav god da Diablo 3 na kraju ispadne, poshtujem izliv iskrenih emocija u tvom postu. :wink:

Wizard u igri izgleda kao Harry Potter… Nema ni 20god, priča kao uobraženi pe*der, ima štapić kojem maše i iz koga izlaze magije… :facepalm:
Neka se osvrnu malo na dvojku da vide kako je izgledao Necromancer i Sorcerer…

S’obzirom da u svakoj igri igram sa mage/wizard/sorcerer/necromancer/demonologyst klasom, I find this very offensive…

2 random screen-a…

Kažite mi da ovo nije WoW…

Harry Potter sa sve štapićem za uši…

Inače ima i dobar razlog što ovako izgleda… Ceo Design i Art team koji su radili na Diablo 1 i 2 nisu više u Blizzard-u, tj nisu već 5god, ako se sećate bilo je par screenova kako je Diablo 3 izgledao pre nego što su resetovali projekat, izgledao je kao HD 3D Diablo 2.

Sada su došli tipovi koji rade art & design za WoW i napravili copy paste…

Definitivno kao WOW izgleda, vidi se da ljudi imaju naviku da rde jedan fazon…

Prvi sam napisao negativan komentar na benchu, sada lavina nezadovoljstva :smiley: kao da niko nije smeo da kaže da mu se ne sviđa pre mog komentara…

Ja WoW-oliki svet ocima ne mogu da vidim, jedva sam Amalur provario, al ajde, kao vuce mi na Fable nekako. Nadam se da ipak kad odigram necu imati ovakav utisak kao ti, jer je to onda zaista kraj jedne igracke ere koja se kako-tako odrzavala.

Dacu ti battle.net nalog da probas igru ako hoces.

Tapatalkin’ w iPhone 4s.

Mislim da se bukvalno 3-4 godine znalo da ce ovako da izgleda, jos smo na extremu pricali o onoj peticiji fanova da se promeni wow-oliki izgled.

pa da, vec odavno mi je splasnulo iscekivanje ove igre kada sam vidio na sta to pocinje da lici… nazalost, ali tako je. uopste nisam iznenadjen Wahad-ovom “recenzijom” :slight_smile:
igre koje se ovako dugo rade, i na cijem se radu izmijeni nekoliko timova, na kraju budu…hmm kako da to delikatno kazem… ******.

ne hvala, ne zelim to sebi da uradim. koliko god da je odvratno moracu da je zavrsim.

Znao se da će Art donekle biti takav, ali animacije, karakteri i sve to, pa pričali su da će biti drugačije. Kada barbarian udari kao da igraš sa mage-om u disneyland-u, vidiš sve dugine boje, kao žurka za decu.

Ne mogu da verujem da su us…li Diabla.
Odoh na battle.net da probam demo.
Ah sad vidim da su delili kodove ranije,nista, cekamo.

Ko hoće battle.net nalog da proba ovaj “biser” neka mi se javi na PM.

Pošto se release date bliži a ja raduckam sa ključevima i tako to, hteo sam samo da obavestim članove koji to ne znaju da ću imati ključeve za po 44€ 14. maja u toku dana.

Ko je zainteresovan neka mi pusti pm.

hvala

IGRA JE BOLESTINA.

Ostavite ovde svoje battletagove, pa se mozda vidimo

Ja sam probao betu i odusevio se. Planirao sam da pazarim igru odmah po izlasku ali zbog neki dodatnih troskova moracu da pomerim za sledecu platu inace eto i mene pa da prangijamo u co op-u.

Kako funkcionise? da li je neophodna internet konekcija?