Devil May Cry: DMC - Extended Gameplay

Novi video DMC igre, iako je igra jos u razvoju i zvanicni datum izdavanja igre jos nije objavljen, cini se da je igra poprilicno badass (fanovi odahnite) :smiley:

https://youtu.be/RCGxEAgS_QE

ja samo cekam hejtere, koji pljuju po igri otkako je prikazana pre dve godine. ocu da im vidim lica kad igra izadje i nad*ebe pa ajde da kazemo vecinu DMC nastavaka :slight_smile:

Na prvu me podsjeca na :

  • Darksiders
  • Bayonetta
  • God of War
  • pa tek tamo nekad skontas da je ustvari igra Devil May Cry

Nadam se da ce se popraviti i da ce biti dosljedno DMC serijala (od kojeg maksimalno odudara) jer ovo na sve lici samo na DMC ne lici!

Dante vrati se! Sve ti je oprosteno!

ja pozdravljam ove izmene. dajte ljudi, oladite malo :smiley: ako je isto onda nije dobro, ako promene nije dobro. pogledajte sta se desilo sa zadnjim assassinom? prosao je nezapazeno. a to sto se UBI vadi na gomilu igara koje su izasle u novembru, moze macku da okaci o rep. da su barem malo izmenili igru, pricalo bi se. dal pozitivno ili negativno, to necemo saznati, ali ovako je revelations prosao kao jedan poveci DLCā€¦ igra je i dalje dobra ali je ista vec tri godine. Emo, hipster, gay, i dont give a f*ck, ovo ce biti jedna badass igraā€¦

Deluje fenomenalno ne moze DMC da podbaci i sa svim promenama.
Vrhunski hack and slash.

moj omiljeni zanrā€¦sad ce da vidimo kakva ce da bude igraā€¦ovo sto vidim sa klipa izgleda zadovoljavajuceā€¦

Najvise mi se dopada sto su stavili da kamera bude nalik Darksiders-ima. Uvek iza ledja i da mogu da je rotiram kako god pozelim. U ranijim delovima, kamera me je uvek izludjivala.

Ovo mi odlicno izgleda,ovo bi mogao biti prvi DMC kojeg cu preci celog do krajaā€¦

Platforming video, bez borbe:

Svidja mi se, samo da ne bude kao u DMC4 jedna te ista muzika u fightu non stop, trebaju mi neuroni

[SIZE=2]Novi trailer, malo skakanja, malo batinjanja:[/SIZE] :smiley: