Destiny

Zar nije ozivljavanje nekih aktivnosti dodavanjem validnog loota nekako vestacki. PoE je toliko nezanimljiv i repetitivan da dodavanje loota na kraju to nece promeniti. Da, vise ce ga ljudi igrati, ali da li ce se vise ljudi zabavaiti, sigurno da ne.

Poenta igre jeste loot, ali je to problem ako je jedini razlog igranja. Primoravanje na stostruko ponavljanje istih aktivnosti radi matematickog povecanja sanse za dobijanje zeljenog loota je upravo ono sta zli money-wanting deo Bungie-ja upravo i zeli. Ako ponestaje stvari za juriti, ne brini, dodace oni nove. Ali, pitacu te kada ti sledeceom ekspanzijom obezvrede sve ono sto su uspeo skupiti do sada, jer mora nesto novo da se juri. Status quo za loot ne sme da postoji.

Don’t get me wrong, igra moze itekako da bude zabavna, pogotovu ako se igra sa ekipom. Sve je lepo dok to traje, ali nista ne moze biti zabavno uvek, i onog trena kada bilo koji drugi faktor osim faktora zabave (sto bi trebalo da bude poenta svake igre) prevlada nad njim, je znak da polako treba preispitati i druge opcije. Napravis pauzu sa igrom, odigras bilo koju drugu zabavnu dobru igru, i videces da je destiny u stvari krek koji treba zavisniku i osetices prosvetljenje kada se skines sa njega.

I dalje najbolje secanje iz igre imam na pocektu kada nisam samo jurio loot, vec random igrao sta mi se igra u datom trenutku, uglavnom lakse aktivnosti. Ali ako igras destiny, a ne igras Raid ili Nightfall, jeste kao da posedujes ferrari, a ne prelazis brzinu od 100 km/h. Vozis se udobno, sigurno i stic ces gde treba, ali ces uvek pozeleti da nagazis pedalu i osetis brzinu. Upozorenje - brza voznja je opasna.

U sustini se sve slazem. Tako je kako si rekao.

Ali istovremeno, nije ko da se zalim. Destiny mi je dosad pruzio verovatno 100+ sati zabave, tako da je visestruko opravdao svoju cenu. To besomucno ponavljanje strajkova ja dozivljavam ko neku meditaciju na kraju dana – pojedinacni strajk ne traje dugo, taman te dovoljno angazuje da bude zanimljivo, al nije sad ne znam kakav stres. To ostavljam za Crucible, kad imam energije da moram svake sekunde da budem na 100%.

Ali naravno, jednog dana ce mi sve to dosaditi, i onda cu ostaviti igru. Taman kad izadje Destiny 2. :smiley:

Ne zalim se ni ja, samo prenosim moje iskustvo u nadi da ce nekom pomoci :slight_smile:

100+ sati zabava je odlicno opravdanje za cenu, i realno niti jedna igra ne treba da se trudi da ponudi vise sati. Idealno je da stanes cim osetis veci fatigue. Mojih ulozenih 700+ sati je preterano i ne mogu da ih prezalim :frowning:

I dalje valjda nije jasno da li ce biti Destiny 2. Znam da su bile glassine da vec rade na nastavku, ali neki tvrde da ce to biti jedna igra kojoj ce samo dodavati ekspanzije.

Znam da bih nastavak probao, ali ekspanzije tesko…

Pozdravljam ovo mišljenje! Imam oko 15tak igara za XBox One, ali ovo je vjerojatno jedina igra (doduše i prva koju sam kupio u bundleu sa konzolom) koju nisma nikad prestao igrati. Sve ostalo igram, pa malo ne igram, pa se vratim nakon što zapustim itd. Ali Destiny je konstanta već više od godinu dana. Očito pokazuje da je zabavna, a i vjerojatno je glavni krivac što još nisam uhvatio u ruke Halo. Imam osjećaj da su igre “slične” i onda me strah da ću se naći sa dvije “slične” igre za koje obje nemam baš i vremena. Možda se doduše i varam.

Varas se, dva totalno razlicita iskustva.

Nadam se da ću danas krenuti sa jedinicom pa javim odmah dojmove. :smiley:

Introducing Destiny to the content! Destiny is the game developed and created by Bungie, the creators of Halo series. This is why the page has room for it. It won’t have the same schedule and attention as Halo ofc, but it would be a shame not mentioning it.

Druze trailer vec postoji, 5-i post u ovoj temi: Destiny: Rise of Iron / 20. septembar - #3 by predator

Jasno da postoji, ali ne postoji u ovoj temi :smiley:

Ako je greska obrisite ga, mislio sam da bi trebalo i tu da se nadje jer koliko vidim ovo je main topic za Destiny, mozda sam pogresio.

obicno neke ground breaking vesti kao sto su nove ekspanzije stavimo kao novu temu. Ovako ce se zagubiti u moru postova i niko nece ni skontanti da je postavljen :slight_smile:

Da li ima nekog smislenog kraja za Destiny sa svim ovim novim pacth-evima koje su ubacili. Naime zavrsio sam osnovnu igru i sve DLC zakljucno sa Taken King. Sada postoje quest varijante, ali sto ih vise igram, sve se vise otvaraju, tako da izgleda kao rupa bez dna koja vuce da se sve vise i vise igra.

Da li je neko pokusao da ih sve zavrsi i ima li ih ogranicen broj ili su random i stalno se dodaju?

Pomoc, pasta ne zelim da se opet zaglavim na dodatnih 100+h igre, ako za to nema nekog logicnog kraja.

Znam da ce izaci jos jedan DLC uskoro, a to znaci opet igranje. Pa mi je sada prelomni momenat, ili se upropastti do kraja i igrati dalje, ili izrisati i probati zaboraviti Destiny :slight_smile:

Odavno nisam u Destiny univerzumu, tako da je ovo samo moje mišljenje, a to je da Destiny neće ponuditi nikakav smislen kraj sa ovom novom ekspanzijom. Takva je to vrsta igara koja mora dugo postojati da bi bila isplativa i profitabilna, tako da je nova ekspanzija samo novo poglavlje. Quest-ovi su samo način da stekneš dodatan uvid u neke stvari vezane za igru, za lore (pozadinsku priču), a čini mi se da je i to način da pribaviš neku opremu. Uglavnom, od Destiny-ja ne očekuj kraj priče uskoro.

Hvala za info. Zavrsio sam sve, smo me je bio strah da krecem dalje u quest-ove. Ko zna koliko bi to tek vremena oduzelo :slight_smile:

Uh, brisem i prodajem u nadi da zaboravim :slight_smile:

Hvala za info.

ma vec sam poludeo, tako da tu nema spasa, ali barem da ublazim efekat :smiley:

Napokon sam uzeo igru, trenutno se skida. Naravno, ide tako sporo da cu da poludim, ali dobro. Cujem da je sada igra skroz zanimljiva i u singleplayer, tako da se uzdam da me ceka jedno lijepo iskustvo

Vjerovatno cemo se naci kada se malo uhodam, i kada budem igrao u normalno vrijeme. Sada ki je raspored sat vremena prije posla, i pola sata prije spavanja. Vikendom zalomim koji sat ispred tv-a, tempiracu formu za tada :slight_smile:

Aj ako krecesh da igrash mozemo zajedno,uradio sam sve shto se moze uraditi solo i nabuzdio se 40 level oko 280 light …A nikako da nadjem nekog za coop,nisam neshto veliko ni trazio…Onaj raid nisam ni video kako izgleda,mogli su i to napraviti public…