Idemo! Potvrdjen 8.9. kao datum izlaska.
There will be a ton of loot!
Pre-order donosi ranij pristup beti…
Pada pre order inaÄŤe, bez obzira na early beta access.
Uh jos jedan preorder, i plakanje za nedostatkom vremena. Niste svesni kako se plasim da krenem ponovo Destiny, opet ce biti navlacenja.
O kakvom ti navlacenju pricas? Ti si amater
2350 sati u igri. Citam pre par dana kako pominješ 200 sati kao veliki broj i sramota me.
Za mene je 200h nenormalno mnogo. Reci cu samo da sam prebacio sigurno 150h i prvom delu i jedva se zaustavio na Taken King-u. Zadnji DLC nisam uzimao, upravo da sebi ne bi upropastio zivot
Mislim da od trenutka izlasaka Desitny, nisam igrao prakticno nista drugo gotovo 4 meseca. Zato i kazem da me je strah ponovo uraditi istu stvar
Ali ako ces i ti da peglas, i neces pobeci sa drugog dela kao sa TF2, onda idemo zajedno. Mozda napokon i padne neki raid u drustvu
Ma gde da pobegnem! Slobodno se vrati i na D1, imaces saborca uvek. Jedina igra na ovoj generaciji koja me verovatno nikada neće smoriti (u potpunosti :)).
A ne ne ne, nema povratka, moram da zavrsim par igara pre toga Ako se vratim, zbogom ostale stvari, tako da nisam to cuo, kao ni za Diablo update
2350 sati? Kako je to moguce?
Hardcore. I to uz ozbiljan posao, zenu i decu, respect…
Kako bih upoznao tebe i ostatak ekipe da nije bilo Sudbine. Taj period na psn je bio ubedljivo najbolji. Kad se samo setim vikend okupljanja u Vrnjackoj Banji. To su bilo dani.