Dead Island 2 - World Premiere Trailer + Gameplay // 3. Feb. 2023.

World premiere(posle world premiere 2013.godine)

1 Like

Bukvalno da. Mada koliko sam je razumeo oni si ponovo od nule poceli pre 4 godine i to je ovo sad. Osim imena nema veze sa onim tada najavljenim

Kako je zamišljena ova igra? Dying Light fazon, ali dosta neozbiljnije i bez parkura? Ima kampanju ili je samo co-op?

Prvi deo je imao pricu, questove mail plus side. Kad bih je poredio to bi bilo kao da je Dead Rising iz prvog lica. Da li ce to ostati i ovde videcemo.

Meh… Već sada prežvakana mehanika toliko puta da mi se smučilo. Pogotovo ta zombie tema, počela je žestoko da smara. Sony donekle uspeva da izvuče poslednje atome iz ovakvih igara fokusirajući se na priču gde su zombiji sporedna stvar ali ove kopije igara gde se mehanika svodi na: zalepi cev, dasku i šrafciger sa selotejp trakom i zamahni 3 puta dok se ne raspadne me je smorila u nedogled. Ovo je bukvalno Dying Light samo tromija verzija bez parkor-a i još nekih sitnica. Da je izašlo kad je trebalo, možda bi i bilo nešto od ovoga, sada žali Bože resursa i para. Bolje da su jednostavno batalili i napravili nešto pametnije, verujem da su imali viziju davne 2013. ili kad je već ovo trebalo da izađe ali su ih drugi ljudi već pretekli u tome odavno.

3 Likes

Koliko su je pomerali i menjali i red je da dodje malo ranije :sweat_smile:

Kada sam trazio temu da ubacim vest, ovo je bio prvi rezultat :grinning:

2 Likes

8 godina i dalje jedan od najjačih trejlera ikad :sweat_smile:

2 Likes

Jbte zar je već toliko prošlo?!
K’o juče da sam ga gledao. :grin:

1 Like

Vidim ja nešto mi poznat trailer, a 2014-te sam još bio daleko od gaming sveta, a zakleo bih se da sam nedavno video sličan trailer:

Goat Simulator 3 bukvalno prekopirao trailer:

3 Likes