…da je polovna konzola koju zelite da kupite imala cuveni rrod,naravno ako je moguce bez otvaranja jer nisam neki strucnjak?
Imam solidnu ponudu za polovnu konzolu Jasper je u pitanju ali se plasim da nece dobiti odnosno da je imala pa da se ne bi vratio rrod,konzola je proizvedena u leto 2009 god.
Hvala unapred…
jasperi nemaju rrod. u to sam 100 % siguran. tako da ono konzola nije dobila rrod sigurno. e sad, ako je majstor cackao nesto pa pokvario konzolu, to je vec druga stvar. al da je imala rrod, tesko
OK,hvala u svakom slucaju ali znaci nema sanse bez otvaranja strucnog lica konzole da se utvrdi da li je nesto cackano odnosno popravljano?
Da li je mnogo dati za takvu konzolu oko 140e oko 15.000 din ako sema para do 24k za novu slim?
Ima HDD 20GB 1 dzoj…
nema…
Koliko ja znam jedino mozes da vidis da li je ikada otvarana po onoj nalepnici koja predstavlja garanciju no ako je flashovana onda je sigurno otvarana. Mora da se gleda unutra ako zelis da vidis da li je imala neke popravke.
Moj savet ti je da dodas jos malo para i da si uzmes novu konzolu, novo je novo, ne isplati ti se uzimati polovnu konzolu, bas radi takvih stvari^^.
Uzmes novu i miran si i imas garanciju, pogledaj ovde u Shopu imas svakakvih povoljnih ponuda.
Znaš kako kažu:nisam dovoljno bogat da kupujem polovne stvari
Mislim da može i ovdje lock.