Da li držite nalepnice upozorenja na uređajima?

Važno pitanje:

Da li ostavljate nalepnice na aparatima (kao primer gore) ili ne?

  • Da, ostavljam nalepnice
  • Ne

0 voters

Ostaju samo one pozadi, ali i one nestanu ako otvaram uredjaj :smile: :smile:

Malo sam skratio pitanje pa se nešto zeznulo…mada meni pokazuje 2+3 na piti i 5 odgovora?

Mislim da to odmah skinem, bas mi narusava dizajn bilo cega, samo one pozadi ostavljam ali ove napred su mi sastavni deo otpakivanja necega, tek kad odlepim nalepnicu je spremno za upotrebu.

Ili kauč u najlonu xD.

1 Like

Zavisi, ako su na bilo kakvom ekranu (TV, monitor, telefon), svakako da “lete” :slightly_smiling_face:, ako mi ne smetaju, kao folija na poleđini telefona, onda ih ne diram (baš sam nedavno skinuo upravo takvu foliju jer sam čistio telefon-bila je ispod maske).

U principu nikada mnogo ne petljam sa originalnim izgledom uređaja, uključujući i nalepnice, izuzev pomenutih slučajeva.

Ovaj stiker gore, kad je na zadnjoj strani mi uvlavnom ne smeta, sve što je na prednjoj strani leti odmah u smeće.

Inače ja radim u nadzoru nad tržištem električnih proizvoda na sigurnosne karakteristike, baš sam danas išao u inspekcijsku kontrolu električnih rešoa i tostera koji moraju imati naljepnicu za vrele površine na vidljivom mjestu.

Kažnjavaš prodavce čiji proizvodi nemaju tu naljepnicu, a realno 99% ljudi čim izvadi uređaj iz kutije prvo tu naljepnicu zgule i bace jer stvarno grdno izgleda.

Da ne bude da se zamajavamo samo sa oznakama, vršimo i razne druge analize, i vizuelne i laboratorijske, ne biste vjerovali kakvog sve smeća ima na tržištu.

Vi u Srbiji ste najjači u regionu (odakle mi je ovo poznato? :joy:), na masi uređaja piše “kontrolisao Kvalitet Niš” a vidiš da je opasan proizvod sa razdaljine od deset metara. Kad sam ih jednom zvao da mi kažu šta to oni kontrolišu i kako izdaju sertifikate za neusklađene proizvode, lik mi je ladno rekao da oni uopšte i ne vide proizvod nego samo pregledaju dokumentaciju od uvoznika, naplate taksu i štancaju sertifikate kao na traci. :joy:

Cirkus.

1 Like

Još kad se onako ocmoljaju, milina :grinning:

1 Like

Ma to je sve kesa, komšija kupio nov traktor, ima 2-3 godine najlon preko sedišta…Sediš na to nekad i po pola dana…

Jel’ onaj komšija na kojeg ja mislim?
:slight_smile:

Taj je :joy:

1 Like

Team #StickerOn :muscle:

2 Likes