Cyberpunk 2077 Data Transmission Live Now on Twitch

Twitch link:

YouTube link (IGN restream):

Trenutno na 69% upload. Možda dobijemo gameplay igre!

1 Like

99%…

Dobra fora, super sam se nasmejao, aj sad leba vam pustite gameplay :smiley:

Izgleda da je net i 2077 totalni shit… I dalje 99%

Zanima me, da li je iko dovoljno lud da prekopira ovaj string sa videa i pokusa da dekodira. Kapiram da je Base64 String, pa moze u sliku da se prebaci… Hm hm hm

Sada na 99% bude system error I system failure, system crashed! :joy::grin:

1 Like

Pretvara se u odlično trolovanje.

Čekaju da se nakupi masa ljudi :grin: samo 139 hiljada gledalaca

1 Like

Bukvalno ovo

2 Likes

EVO GA GAMEPLAY!

1 Like

Mnogo liči na fallout… Bar meni za sada…

3 Likes

Odgledao ovo i utisak… pa podeljen. Prva stvar koja definitivno treba da se skroz preradi je UI. Moje misljenje je da je skroz grozan izgledom i nepregledan. Sto se tice gameplay-a pa ne znam. Deluje dobro, samo sto sam ja ocekivao da ce ovo biti vise klon Deus Ex-a.
Sam grad deluje u momentima naguran, pretrpan, u momentima prazan. Mada ima dobro stvari koje nisam video nigde u drugim Open World igrama, a to je da NPC ide putem i jos nosi neke stvari.

Ukratko utisak morace to jos da se pegla i propravlja. I dobro je sto su pustili gameplay da dobiju malo neke kritike sta da popravljaju.

Za sada izgleda super… Videćemo dalje. A i čekamo DF da nam kažu kako izgleda i radi u detalje :grin:

Heh, ovo me podseca na internet koji je bio mnogo zabrinut u kom pravcu ide God of War iako se iz aviona videlo da vanserijski kvalitet prsti na sve strane. Internet je vikao na njih sta to zaboga rade, bunio se protiv promene perspektive open worlda i apgrejda… I nisu, slava bogovima, apsolutno nista od toga poslusali. SF FPS RPG niko osim Deus Exa nije izveo kako treba. Dobro i Fallouta ali je to vec drugi vibe.

1 Like

ko bi rekao ikada da cu ovo napisati ali evo igre od CDPR koju necu igrati.

1 Like

Meni je ovo 10/10 Jedina zamerka je previse sunca u gradu. Nigh City je poznat po tome sto u tim slumsima i ground lvl nema sunca zbog smoga i ostalih isparenja.

Nesto kao u Blade runeru. Ali bice ovo igretina kao kuca :slight_smile: Jedino da izadje malo dalje od RDR2 da mogu da izgustiram malo wild west pa da se onda prepustim carima CP 2077

1 Like

Meni je ekstra i mnogo mi je zanimljivije od Witchera, valjda zato sto ipak vise volim pusketanje :slight_smile:

Teško ćeš ti ovo igrati, ima swich da ti se istopi u rukama, dok napraviš custom karaktera, nećeš gameplay ni dočekati :joy:

5 Likes

Mislis RDR3 ? :smiley: ovo nece ugledati svetlost dana barem do kraja 2019 ako i tada

1 Like