Ovo je vrlo lako moguce. Crytek je vec godinama u finansiskim problemima, zatvaraju jedan po jedan studio (mislim da je ostao samo originalni iz Njemacke), a MS ima dobro pero u kapi.
Štogod dobra vijest
Jako lepo, samo neka nastave ovako.
Što više studija MS uzme, biće konkurentniji i nadam se sa više eksluziva.
Samo zdrava konkurencija pravi napredak.
Super, dobro su se setili. Ryse je bio odlican, bez obzira na kritike.
Moze jedan nastavak da padne sada. Oni su ludi sa njihovim engine-om.
Ja bi novi crysis ako već možemo da biramo 4k 60fps na x
Sta god da naprave, ima da zada puno muka Sonyju u uzimanju next gen pehara za grafiku.
Neće izaći ništa spektakularno to da. Ali ray tracing recimo MS radi već nekoliko godina+directx+crytek engine i eto tebi spektakularnih alata za next gen. I još gomila studija koje su kupili+onaj AAAA studio i eto ti mogućnost za spektakularne igre…
Ne bih da rušim sneška nikome ali ovo je nečija pusta želja, posebno što dolazi od strane slabo pozantog fan sajta, dok niko od insajdera ne zna ništa o ovome. Čak je jedan od njih pre par meseci rekao za Crytek da je no-no. LIčno bih voleo, ali se bojim da ovo do kraja neće ispasti tačno.
Ako i nece, nejasno je zasto, kada je takva akvizicija potpuno logicna i dostizna za MS. Ali, ja nisam Bil Gejc…
Pitanje je kakvo je stanje u Cryteku što se tiče samih developera i koje tu ostao posle nekoliko godina finansijskih poteškoća. Takođe je i vlasnička struktura pomalo komplikovana što celu stvar čini komplikovanom. Nekako se ne uklapaju u profil koji MS traži.